reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Swoją drogą są z tego samego dnia a Miłek rozwija się zdecydowanie szybciej... Ciekawe czy to kwestia tego że mój generealnie 2 tygodnie młodszy...??
Możliwe. Tzn. Najchętniej uznałabym, że moje dziecko jest geniuszem, ale obawiam się, że to kwestia tego, że dłużej siedział w brzuchu :p
Nie jest źle skoro Ci się jeszcze konia chce udawać :-D
Lepiej pomyśl jak źle jest, skoro z samego rana udaję konia [emoji14]

@KINDERBUENO88 czytam, czytam i chętnie bym coś pomogła, ale właściwie nie wiem czego chcesz ;) czy chcesz karmić piersią? Czy chcesz już całkowicie odstawić i karmić butelka, tylko cycki przeszkadzaja? Czy chcesz karmic mieszanie? Pogubiłam się troszkę

Wysłałam rano Przemka z córką na paradę, a sama wzięłam Miłosza do łóżka i starałam się spać, kiedy tylko przysnie. Już mi lepiej - wyszarpalam ze 2 godziny snu w ten sposób :D

reklama
Kurcze moja zaczęła strasznie ulewać, wcześniej było świeże mleko teraz już serkowe ulewanie się zaczęło, czy to że za dużo je bo jest często przy cycu. Z chłopakami nie było problemu żadnego, ulewania i nich były bardzo sporadyczne a Julka od rana już kilka razy serkiem ulała tzn twarożkiem...
No różnie może być... przejadanie. Rozstęp mięśni brzuszka. Nie odbijanie. Przyciągająca się żółtaczka. Niedojrzały układ pokarmowy. Kladzenie ucisk brzuszka przy po jedzeniu...

Możliwe. Tzn. Najchętniej uznałabym, że moje dziecko jest geniuszem, ale obawiam się, że to kwestia tego, że dłużej siedział w brzuchu :pLepiej pomyśl jak źle jest, skoro z samego rana udaję konia [emoji14]

@KINDERBUENO88 czytam, czytam i chętnie bym coś pomogła, ale właściwie nie wiem czego chcesz ;) czy chcesz karmić piersią? Czy chcesz już całkowicie odstawić i karmić butelka, tylko cycki przeszkadzaja? Czy chcesz karmic mieszanie? Pogubiłam się troszkę

Wysłałam rano Przemka z córką na paradę, a sama wzięłam Miłosza do łóżka i starałam się spać, kiedy tylko przysnie. Już mi lepiej - wyszarpalam ze 2 godziny snu w ten sposób :D
Czyli nie że to spontaniczny koń tylko koń objawiony niewyspaniem ;)
Każdy jest genialny... tylko (wpisz imię) bardziej od reszty ;)

Kurczę mówiła chyba ale nie kojarzę... do pół roku chyba choć u Nas ulewanie już coraz rzadziej i mniejsze "porcje"

A ja pytałam ją o ten brzuch bo tamci tak nie mieli i on mi się dziwny wydawał i opiwiedziała mi wszystko w tym temacie. Zadowolona jestem z tej lekarz.
No moj wlasnie tez nie ulewa tak niesamowicie raz zdarzylo mu sie tak mocnoej. Za to strasznie sie prezy i steka a i tak nic nie idzie. Ale za to jak kuz zrobi kupe to taka jakbys się miala w 3 pamperach zmiescic ;))

reklama
A moja Ula ma pleśniawke cholera jasna.
Byłam w aptece , kupiłam Aftin.
Zobaczymy czy pomoże. Oby. Ma jedną kropkę na razie.

Byłam też dziś u optyka. Okulary dla młodszego zamówiłam bo nowe szkła ma przepisane a dziś rano mu oprawka napękła. Chyba wyczuła że pora na zmianę .
Tak czy siak 5 stówek poszło.
Aftin chyba od 3 roku zycia, nam pomogla u starszaka Nystatyna, ale to na recepte. I teraz pediatra w szpitalu wspominala o nystatynie.

Do góry