reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze moja zaczęła strasznie ulewać, wcześniej było świeże mleko teraz już serkowe ulewanie się zaczęło, czy to że za dużo je bo jest często przy cycu. Z chłopakami nie było problemu żadnego, ulewania i nich były bardzo sporadyczne a Julka od rana już kilka razy serkiem ulała tzn twarożkiem...

Mój tez tak miał kilka dni jak były bóle brzuszka i wisiał na piersi bez przerwy. Dziś w sumie tez bo cyckujemy często

reklama
Nie zazdroszczę , u mnie od rana cyc i marudzenie . Już wczoraj zaczął i dzisiaj kontynuuje swój płaczliwy czas. Poza cycem nic mu nie pasuje . Dzisiaj ma równo 4 tygodnie , myślicie że to już ten drugi skok rozwojowy czy za szybko ?
Cyrki u Nas zaczęły się w skończonym 4 tygodniu. Tak jak pisałam skończony czwarty czyli początek piątego do szóstego tygodnia jest pierwszy skok rozwojowy a dziecko wrażliwe na dźwięki i światło i bardziej chce do mamy czytaj cyca bo to zna i to daje mu poczucie bezpieczeństwa.

No właśnie mamy 1. Teraz Kamil pojechał po O. Powinny być takie.
I pojechał mi po lekarstwa, ma mi przywieźć ketonal ciekawe czy mu się uda..
Muszę mieć leki by funkcjonować ( potomatka narkomanka)

W ogóle szukam gdzie tu kupić podgrzewacz do butelek Aventa i kurde nigdzie nie ma stacjonarnie, same sklepy online mi pokazuje..

Ehh patrzę na to moje dziecko i rozpływam się a z drugiej strony jest tak trudno.
A tutaj mój słodziak mały. Dostał smoka, idę na kompromisy muszę jakoś to ogarnąć by było lżej :)

Zobacz załącznik 902769
No i git. Ważne żebyście oboje byli szczęśliwi a czy ze smokiem czy bez czy na butli czy na cycu to bez różnicy... co do leków po to są by pomagały funkcjonować ja iboprofen żre jak dropsy. Także witam w klubie PatoNarkoMatek.

Hejka my same z rana po 8 juz zaliczylysmy zakupy i mini spacer z psem ale zimnobylo 6 stopni. Obiad zrobiony mala cyca...ma potem wpasc tesciu a ja jeszcze.musze psa.wybiegac...

Dziewczyny male.dzieci maly problem stwierdzicie to za 8 lat jak zaczna wam pyskowac. Radujcie.sie tymi momentami choc nie jest latwo. Ma to tez swoj urok i zatesknicie za tym...:-) :-) :-)

Paulamama boskie zdjecie nam sesja odpada mloda.slabo spi i by.sie.zaryczala.na.sesji :-) :-) :-)

A dzis sukces cala noc obok a nie na rekach :-) dwa cycowania krotkie no wyspalam sie :-)
Pomijając: zajebosta pościel!!
Co do dzieci zhadzam się 8 layek bardzoej wykańcza niż taki wyjec malutki.

reklama
Do góry