Adell1994
Fanka BB :)
Dobrze że się żalisz, czasami trzeba A my jak nikt inny rozumiemy zniecierpliwienie i zmęczenie ostatnimi dniami ciąży .Na dzisiaj z OM hehe :-) więc po terminie się na pewno zdarzy . Mój plan jest taki, żeby urodzić przed czwartkiem, bo jak nie to w czwartek mój lekarz kazał mi przyjść do szpitala i się kłaść . Wywoływać od razu nie będą, po prostu będę pod opieką, ale wiadomo, że wieczność mnie trzymać nie będą i zaczną wywoływać i moja obawą jest, że nic się nie będzie działo i zrobią cc :/ z usg ostatnio lekarz mi wpisał termin na 08.10; ale wiadomo, że na tym etapie możemy sobie gdybać. Z pierwszego usg mam na 01.10, ale już naprawdę jestem zmęczona i mam wrażenie, że nigdy sama akcja się nie zacznie ech, miałam się nie żalić...
@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, żebyście powoli się dotarli i ustalili swój rytm dnia :-) każdy musi w domu się przyzwyczaić do nowej sytuacji, nawet piesek :-) wcinaj przeciwbólowe, bo nie ma co z siebie męczennicy robić :-)
Do wszystkich dziewczyn, super zdjęcia waszych maluszków
Trzymam kciuki żeby samo się rozkręciło i żeby udało Ci się uniknąć wywoływania .