U mnie trochę mleka pociągnęła i zasnęła. Dlatego teraz szybko się obudziła, bo o 6.Moj dzisiaj to samo, kapiel o 20:30 i cycek, a sama go obudzilam po 1, bo juz mnie strasznie piers bolala Od mleka, ciekawe jak dlugo by spal jakbym go nie obudzila. Co prawda potem poltorej godziny walczylismy, zeby usnal. Teraz tez sie karmimy. Niby dluzej pospalam, a jakos jestem strasznie spiaca [emoji57]
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Tylko że ja zawsze cieszyłam się z tego co mam! Ale jakoś ostatnio mi źle psychicznie że jakby mnie coś ciekawego w życiu ominęło że tylko dzieci dom aczkolwiek kocham. ich mocne i sprawdzam się w roli matki... Wczoraj pisałam do mojego M to odpisał mi ze musimy dać radę bo on musi pracować ma rację jakby poszedł na miejsce do pracy za marne 3000zl atom byśmy z głodu umarli i wtedy jazdy by były bo nawet na jakiś wyjazd nie było by nas stać ani nic odłożyć lub kupić wszystko za gotówkę jak do tej pory więc zaciskam zęby i lecę do przodu jeszcze auta mi brakuje mam nadzieję że wkoncu w tym tygodniu uda się je dokończyć naprawiac!!!!Noc ch..jowa.
Mijaliśmy się z Mikołajem. On budził się gdy ja przysypiałam a kiedy on zasypiał ja spać nie mogłam. Pobudki od 2 w nocy co 1h. Poza tym cholerny bolok w szyji się odzywa. Jakaś dziś jestem nie w humorze...
Wczoraj dowiedziałam się że u Bartka w szkole są zajęcia karate. Akurat udało mi się upolować SenSei i od poniedziałku B. będzie trenował. Dla mnie super że nie muszę go wozić.
@Bajdelka35. tak sobie myślę ze człowiek musi do czegoś zmierzać na coś się przygotowywać... Teraz wpadłyśmy w marazm po 9 msc wyczekiwania i przygotowań do narodzin. Ja sobie wyznaczam małe oczekiwania. Teraz poza przeprowadzką czekam na 1 listopada na urodziny Bartusia na Mikołajki na Boże Narodzenie i chrzest Mikusia. Na Sylwestra. Tak po malutku. A jak życie przyniesie coś dużego miłego to super. A jak nie to też nie jest źle. Chcę cieszyć się tym co mam a nie zastanawiać nad brakami...
18grudzien
No ale zostajemy tu? Czy jak? Bo bez was kiepsko by było......W ogóle dziwne że zaraz wszystkie urodzą i finito
18grudzien
Ale cycek!!!!!!!!!!!Mój Ci on. Nie oddam. Zobacz załącznik 902075
Mój Ci on. Nie oddam. Zobacz załącznik 902075
18grudzien
Matko jedyna też masz przejebane jak ja z tym że narazie u mnie się nie zwalilo jeszcze ale myślę do pewnego kryzysu!!! Też wczoraj zaszlam przesłać w piecu bo kuźwa zimnica to w nianiu słyszałem jak mały już się drze rozpalilam szybko na górę i za jakiś czas musiałem znowu zejść pozamykac drzwiczki itp. Ja o tyle też dobrze ze ta moja trójka naprawdę bardzo wyrozumiali i czekają ehhh a ja później mam wyrzuty sumienia......... Podziwiam cię i trzymam kciuki abyście szybko byli zdrowi!!! A mąż kiedy wraca?To ja podobnie z tym ze mam gorączkę , młode te starsze paskudny wirus gardła i tez gorączkę a malutki smarka i płacze ciagle. Plus to ze starsze izoluje czyli latanie od pokoju do pokoju, do pieca trzeba iść dosypać zakupy zrobić i jestem sama. No dupa totalna
18grudzien
Wypiłam kawę przebralam osikanego synka i idę szykować trójkę do szkoły! Dziś w planie pranie małego bo leje ubranka jak stary, podłogi i oczywiście spacer, wczoraj byłam tak padnięta że nawet seriali nie oglądałam bo padam trupem Hehe
Do później
Do później
kasiaczek89pl
Matko jedyna też masz przejebane jak ja z tym że narazie u mnie się nie zwalilo jeszcze ale myślę do pewnego kryzysu!!! Też wczoraj zaszlam przesłać w piecu bo kuźwa zimnica to w nianiu słyszałem jak mały już się drze rozpalilam szybko na górę i za jakiś czas musiałem znowu zejść pozamykac drzwiczki itp. Ja o tyle też dobrze ze ta moja trójka naprawdę bardzo wyrozumiali i czekają ehhh a ja później mam wyrzuty sumienia......... Podziwiam cię i trzymam kciuki abyście szybko byli zdrowi!!! A mąż kiedy wraca?
Jutro. Tzn zobaczę co lekarz powie młodym i najwyżej będę jęczeć żeby zjechał dziś o ile to możliwe. Najgorsze ze ja z 38 już ledwie funkcjonuje a tu trzeba być odpowiedzialnym za trójkę chorych : dwójkę bo narazie mam nadzieje ze małemu nic nie jest. Dzwoniłam wczoraj do matki żeby przyjechała chociaż popilnowac małego jak z tamta do lekarza jechałam to miała pilniejsze sprawy. A siedzi i nic nie robi ... poprostu ma w dupie. Ja bym obcemu się starała ponoć a co dopiero córce
KatarzynaCarmen
Gratulacje , Miki myśli sobie, co ta matka mnie tak fotografuje, czyżbym był modelem [emoji123] [emoji7]Oficjalnie. Nez dziur w mózgu. Bez falstartu.
Skończyłem 1 msc
Dziś 27.09.2018
A tu się wkłada cycka:
Zobacz załącznik 902074
KatarzynaCarmen
Jasne trzebA się cieszyć z tego co sie ma i z tego co Pan Bóg dał, bądźmy dobrej myśli wszystko sie ułoży, najważniejsze żeby było zdrowie [emoji9]Chyba musze przestać narzekać......
reklama
Annmuśka
Gratulacje wielkie!Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798