reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Oficjalnie. Nez dziur w mózgu. Bez falstartu.

Skończyłem 1 msc
Dziś 27.09.2018 :)

A tu się wkłada cycka:
20180927_053823.jpg

Załączniki

• 20180927_053823.jpg
    20180927_053823.jpg
    542,2 KB · Wyświetleń: 406
Nie musisz przypominać :(
@dareczka1994 zrób tak jak ja, odpuść sobie to oczekiwanie, olej termin, co ma być to będzie, ja odpusciłam w niedzielę jeszcze jak poprzednio leżałam w szpitalu, w poniedziałek wyszłam a od środy tule swoją księzniczke [emoji5]
Oficjalnie. Nez dziur w mózgu. Bez falstartu.

Skończyłem 1 msc
Dziś 27.09.2018 :)

A tu się wkłada cycka:
Zobacz załącznik 902074
Cudowny Mikuś [emoji7]

A drugie zdjęcie to tak jak bym widziała mnie i Bartka, też tak kładł rączki [emoji16][emoji16][emoji16]

U nas jak na razie wszystko ok oprócz tego że już jesteśmy bez ciuchów dla małej [emoji23][emoji23][emoji23] wczoraj takie smółki waliła że wszystko przeciekało i będę musiała zaopatrzyć się w pampersy 0, 1 są duże na nią.
Nocka jako tako tylko jak na dobowego noworodka skubana przerwy robi sobie dość długie między jednym spaniem a drugim. Teraz śpi i bawi się w pirata [emoji23][emoji16]tak jej czapula na oko zjechała[emoji23]
1538021361110.jpg

Załączniki

• 1538021361110.jpg
    1538021361110.jpg
    427 KB · Wyświetleń: 378
Ja tez mam czasem takie chwile. Jak podrośnie to napewno jeszcze choć co ciekawego się wydarzy. A teraz no cóż pozostało pielęgnować związek domowo i w dodatku w takim strasznym braku czasu ... ale jakoś trzeba. Choćby miłe słowo , SMS, przytulenie
No chyba tylko to zostaje bo ja nie wiem jak tu wytrwać się gdzieś z M jak on jest dwa dni w tyg i jeszcze w tym roku mamy Komunie naszych dziewczyn....

Hej. Mam dzisiaj kryzys. Mam wrażenie, że nie nadaje się na człowieka, a gdzie tam matke. Nie jadłam i nie spałam od 24 godzin. No ok, łącznie ze 2 godziny przespałam, w drzemkach po 5 do 30 minut. Wlasciwie to nawet nie piłam nic poza dwoma kubkami kawy.
Jest super. :/
Boże weź coś zjedz bo jak zamedlejsz to kto się dziećmi zajmie???? Jedz do mamy na obiad niech cię pokarmi

Hej. Mam dzisiaj kryzys. Mam wrażenie, że nie nadaje się na człowieka, a gdzie tam matke. Nie jadłam i nie spałam od 24 godzin. No ok, łącznie ze 2 godziny przespałam, w drzemkach po 5 do 30 minut. Wlasciwie to nawet nie piłam nic poza dwoma kubkami kawy.
Jest super. :/

To ja podobnie z tym ze mam gorączkę , młode te starsze paskudny wirus gardła i tez gorączkę a malutki smarka i płacze ciagle. Plus to ze starsze izoluje czyli latanie od pokoju do pokoju, do pieca trzeba iść dosypać zakupy zrobić i jestem sama. No dupa totalna

reklama
No to nie dziwne że masz kryzys człowiek głodny i zmęczony to wkur..iony.
Ja wiem że jest ciężko szczególnie przy wymagającym dziecku ale dasz radę musisz tylko logistycznie wypracować dobę. Ja ostatnio rzadko mam czas na porządną kąpiel. O myciu głowy nie wspomnę. Jem zazwyczaj 2x na dobę z młodym ma cycku to co mi wpadnie w ręce i przede mną nie ucieka. A jeszcze starszaki dają czadu.
Chyba musze przestać narzekać......

Do góry