reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
@dareczka1994 zrób tak jak ja, odpuść sobie to oczekiwanie, olej termin, co ma być to będzie, ja odpusciłam w niedzielę jeszcze jak poprzednio leżałam w szpitalu, w poniedziałek wyszłam a od środy tule swoją księzniczke [emoji5]Nie musisz przypominać
Oficjalnie. Nez dziur w mózgu. Bez falstartu.
Skończyłem 1 msc
Dziś 27.09.2018
A tu się wkłada cycka:
Zobacz załącznik 902074
Cudowny Mikuś [emoji7]Mój Ci on. Nie oddam. Zobacz załącznik 902075
A drugie zdjęcie to tak jak bym widziała mnie i Bartka, też tak kładł rączki [emoji16][emoji16][emoji16]
U nas jak na razie wszystko ok oprócz tego że już jesteśmy bez ciuchów dla małej [emoji23][emoji23][emoji23] wczoraj takie smółki waliła że wszystko przeciekało i będę musiała zaopatrzyć się w pampersy 0, 1 są duże na nią.
Nocka jako tako tylko jak na dobowego noworodka skubana przerwy robi sobie dość długie między jednym spaniem a drugim. Teraz śpi i bawi się w pirata [emoji23][emoji16]tak jej czapula na oko zjechała[emoji23]
Załączniki
18grudzien
Ja miałam cc we wtorek i w czwartek po 11 byłam w domuPo cc ile sie w szpitalu zostaje jeśli ( zalozmy jest wszystko ok ) jeśli w piątek cc to w poniedziałek wyjdę czy we wtorek ?
18grudzien
To zaczną ci hormony walić i będziesz ryczeć.... Ale chyba wszystko minie bo ja jeszcze czekamTo pozostaje mieć nadzieję, że po porodzie się uspokoję
18grudzien
No chyba tylko to zostaje bo ja nie wiem jak tu wytrwać się gdzieś z M jak on jest dwa dni w tyg i jeszcze w tym roku mamy Komunie naszych dziewczyn....Ja tez mam czasem takie chwile. Jak podrośnie to napewno jeszcze choć co ciekawego się wydarzy. A teraz no cóż pozostało pielęgnować związek domowo i w dodatku w takim strasznym braku czasu ... ale jakoś trzeba. Choćby miłe słowo , SMS, przytulenie
18grudzien
Boże weź coś zjedz bo jak zamedlejsz to kto się dziećmi zajmie???? Jedz do mamy na obiad niech cię pokarmiHej. Mam dzisiaj kryzys. Mam wrażenie, że nie nadaje się na człowieka, a gdzie tam matke. Nie jadłam i nie spałam od 24 godzin. No ok, łącznie ze 2 godziny przespałam, w drzemkach po 5 do 30 minut. Wlasciwie to nawet nie piłam nic poza dwoma kubkami kawy.
Jest super. :/
kasiaczek89pl
Hej. Mam dzisiaj kryzys. Mam wrażenie, że nie nadaje się na człowieka, a gdzie tam matke. Nie jadłam i nie spałam od 24 godzin. No ok, łącznie ze 2 godziny przespałam, w drzemkach po 5 do 30 minut. Wlasciwie to nawet nie piłam nic poza dwoma kubkami kawy.
Jest super. :/
To ja podobnie z tym ze mam gorączkę , młode te starsze paskudny wirus gardła i tez gorączkę a malutki smarka i płacze ciagle. Plus to ze starsze izoluje czyli latanie od pokoju do pokoju, do pieca trzeba iść dosypać zakupy zrobić i jestem sama. No dupa totalna
reklama
18grudzien
Chyba musze przestać narzekać......No to nie dziwne że masz kryzys człowiek głodny i zmęczony to wkur..iony.
Ja wiem że jest ciężko szczególnie przy wymagającym dziecku ale dasz radę musisz tylko logistycznie wypracować dobę. Ja ostatnio rzadko mam czas na porządną kąpiel. O myciu głowy nie wspomnę. Jem zazwyczaj 2x na dobę z młodym ma cycku to co mi wpadnie w ręce i przede mną nie ucieka. A jeszcze starszaki dają czadu.