Dokładnie to samo miałam napisać!@martabunia - wygląda nie jak noworodek
@martabunia. przyznaj się rodziłaś w czerwcu ale tak Ci fajnie na wrześniowym forum i tu nasciemnialas!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie to samo miałam napisać!@martabunia - wygląda nie jak noworodek
Ja się mega wyciszyłam po porodzie w porównaniu z tym co było w ciąży...To pozostaje mieć nadzieję, że po porodzie się uspokoję
O to naprawdę ładnie u mnie pobudka na karmienie 00.30 i 4 i do teraz nie chce spać więc siedzimy i się tulimyMoje dziecię zaczęło mi dawać pospać. Przedwczoraj zasnęła o 21 - pierwsza pobudka o 1:30. Dzisiaj zasnęła o 23 i pobudka dopiero o 3:30
Miłosz tak daje popalić ?Hej. Mam dzisiaj kryzys. Mam wrażenie, że nie nadaje się na człowieka, a gdzie tam matke. Nie jadłam i nie spałam od 24 godzin. No ok, łącznie ze 2 godziny przespałam, w drzemkach po 5 do 30 minut. Wlasciwie to nawet nie piłam nic poza dwoma kubkami kawy.
Jest super. :/
No to nie dziwne że masz kryzys człowiek głodny i zmęczony to wkur..iony.Hej. Mam dzisiaj kryzys. Mam wrażenie, że nie nadaje się na człowieka, a gdzie tam matke. Nie jadłam i nie spałam od 24 godzin. No ok, łącznie ze 2 godziny przespałam, w drzemkach po 5 do 30 minut. Wlasciwie to nawet nie piłam nic poza dwoma kubkami kawy.
Jest super. :/
Ja mam lampkę która daje takie delikatne zielone światło i też włączam tylko do karmienia śpimy bez żadnego oświetleniaZależy jak Ula urzęduje.
Jak śpi spokojnie to tak. Wyłączone są i tylko na karmienie sobie oświecam.
A jak np często karmię i przysnę to tak się świecą heh
Moje dziecię zaczęło mi dawać pospać. Przedwczoraj zasnęła o 21 - pierwsza pobudka o 1:30. Dzisiaj zasnęła o 23 i pobudka dopiero o 3:30
Zaktualizowana lista nierozpakowanych wrześniowych mam:
dareczka1994
Marciątko
Shaggy
Chyba wszystkie?
Nie musisz przypominać