reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć ciotki właśnie skończyłam 2 tygodnie [emoji123] [emoji33]
20180927_081326.jpg

Załączniki

• 20180927_081326.jpg
    20180927_081326.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Ech szkoda gadać :/ tulę mocno, trójki bym za nic nie ogarnęła... W ogóle daremna jestem w ogarnianiu ostatnio. Stary mnie wkurza. Mam ochotę mu wybić zeby. Mówię mu, że ledwo zyje, że nie śpię, nie jem, a on "nooo ja też jestem niewyspany, bo też się przebudzam i to już nie jest taki PELNY sen". No jakbym strzeliła przez łeb! Jak i tak nie śpi, to niech zmienia pieluchy i buja - ja się prześpię! GrrrrJa wczoraj ubrałam pierwszy raz, przy 10 stopniach.
Mężczyźni bywają wielce wyrozumiali :-D

Mi polozna radzila, zeby z czapka patrzec czy jest wietrznie, jak jest w miare cieplo to nie trzeba, ale jak juz wieje do tego silniejszy wiaterek to zeby zalozyc, zwlaszcza jak maluszek lubi cieplo. No ale nie wiem, ile ludzi tyle opinii :p

A jak dziewczyny z wasza przemiana materii przy kp? Bo ja to chyba przez 9 miesiecy ciazy sie odzwyczailam, ze tak to moze wygladac, teraz to juz nie nadazam i praktycznie co zjem to zaraz przelatuje [emoji23][emoji23] moj organizm chyba zapomnial sie oczyscic przed porodem i teraz nadrabia [emoji23]
U mnie do 3 dwójek na dobę ale ja tak zawsze.

reklama
Do góry