reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Na razie to ja czekam na paczkę z c&a :D

W sumie to czop pojawił się zaraz po tym jak dostałam maila z linkiem do śledzenia paczki, co za złośliwość. Dobrze,że kurier taki, że można to jakby co przekierować do punktu odbioru.
Oj ten czop jest przereklamowany :D jak milion innych objawow porodu haha
Nie no życzę Ci, żeby się rozkręciło :-)

Oj ten czop jest przereklamowany :D jak milion innych objawow porodu haha
Nie no życzę Ci, żeby się rozkręciło :-)
Niby tak, ale ta ciąża powolutku już robi ze mnie coraz większą kalekę i zaczynam przez to wysiadać psychicznie :/ Pocieszam się tym, że powoli jest coraz więcej przereklamowanych objawów to może w natężeniu jednak wywołają poród.

Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Przynajmniej jak zbadają Mikiego to będzie wiadomo co jest nie tak :)

reklama
Do góry