reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi się dobrze na niej śpi
Mała można też położyć ale ja pewniejsza jak mam dziecko na rękach rożków czy becików nie uznaje....[emoji6]
Rozumiem [emoji5] ja to wolę spać na jaśku bo całkiem płasko też mi nie dobrze a wysoko to tragicznie potem plecy mnie bolą, kilka razy spałam wysoko bo miałam cholerną zgage i myślałam że się wykończę

reklama
Rozumiem [emoji5] ja to wolę spać na jaśku bo całkiem płasko też mi nie dobrze a wysoko to tragicznie potem plecy mnie bolą, kilka razy spałam wysoko bo miałam cholerną zgage i myślałam że się wykończę
Ostatnio zaliczyłam mały sukces bo już bez boluu mogę na brzuchu się kłaść -3tyg po cc- i dziś w nocy normalnie spałam i po ierwsxy sen do 1 karmienia tak spałam z głową w tej luce między ogonem i kury łebkiem....[emoji3]

Ja to śpię na swojej kurze i jest rewelacyjna. Idealnie się w nią wtulam:)
Miała być do karmienia i wczoraj już ją wyprałam ale jako jasiek to hit hitów :)

Najgorsze, że w ciazy nie możemy nic zrobić by przyspieszyć poród. Niby są metody ale one działają tak wybiórczo, że chyba nie mazasady:(
Na koniec ciazy to każdego dopada, ale to już końcówka wiec niedługo będzie po wszystkim :)

lepiej mi trochę jak czytam, że nie tylko mnie to dotyczy ale potrzebowałam się też wyzalic ;)

lepiej mi trochę jak czytam, że nie tylko mnie to dotyczy ale potrzebowałam się też wyzalic ;)
@Dominika_92 pisz tu z nami, porodu nie przyspieszymy ale raźniej jest w grupie i czas szybciej leci [emoji6]

Kurcze ciekawe jak @martabunia nic się nie odzywa, mam nadzieję że z nią wszystko ok [emoji848]

Pisz zawsze ulży na duszy

A to my
3 tygodnie mam
IMG_20180917_090132.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_090132.jpg
    IMG_20180917_090132.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 383
reklama
Do góry