reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi się dobrze na niej śpi
Mała można też położyć ale ja pewniejsza jak mam dziecko na rękach rożków czy becików nie uznaje....[emoji6]
Rozumiem [emoji5] ja to wolę spać na jaśku bo całkiem płasko też mi nie dobrze a wysoko to tragicznie potem plecy mnie bolą, kilka razy spałam wysoko bo miałam cholerną zgage i myślałam że się wykończę

reklama
Rozumiem [emoji5] ja to wolę spać na jaśku bo całkiem płasko też mi nie dobrze a wysoko to tragicznie potem plecy mnie bolą, kilka razy spałam wysoko bo miałam cholerną zgage i myślałam że się wykończę
Ostatnio zaliczyłam mały sukces bo już bez boluu mogę na brzuchu się kłaść -3tyg po cc- i dziś w nocy normalnie spałam i po ierwsxy sen do 1 karmienia tak spałam z głową w tej luce między ogonem i kury łebkiem....[emoji3]

Ja to śpię na swojej kurze i jest rewelacyjna. Idealnie się w nią wtulam:)
Miała być do karmienia i wczoraj już ją wyprałam ale jako jasiek to hit hitów :)

Najgorsze, że w ciazy nie możemy nic zrobić by przyspieszyć poród. Niby są metody ale one działają tak wybiórczo, że chyba nie mazasady:(
Na koniec ciazy to każdego dopada, ale to już końcówka wiec niedługo będzie po wszystkim :)

lepiej mi trochę jak czytam, że nie tylko mnie to dotyczy ale potrzebowałam się też wyzalic ;)

lepiej mi trochę jak czytam, że nie tylko mnie to dotyczy ale potrzebowałam się też wyzalic ;)
@Dominika_92 pisz tu z nami, porodu nie przyspieszymy ale raźniej jest w grupie i czas szybciej leci [emoji6]

Kurcze ciekawe jak @martabunia nic się nie odzywa, mam nadzieję że z nią wszystko ok [emoji848]

Pisz zawsze ulży na duszy

A to my
3 tygodnie mam
IMG_20180917_090132.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_090132.jpg
    IMG_20180917_090132.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 381
reklama
Do góry