KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Jakie pieszczotki słodkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja siedzę na stronie la millou zastanawiam się czy kupić kurę babci dany minky czy gładką?Czyli mamy 1 glos za kura, jeden za rogalem i jeden za nieposiadaniem ani rogala ani kury
...i 2 za plastyka brzucha
Minky jest mięciutkieA ja siedzę na stronie la millou zastanawiam się czy kupić kurę babci dany minky czy gładką?
Ja wolę Velvet, ale Przemek mm i kupil minky [emoji14]A ja siedzę na stronie la millou zastanawiam się czy kupić kurę babci dany minky czy gładką?
Velvet kusi mnie przez to co @seremida wspominała, że minky odbija się dziecku na buźce... raczej średnio fajnie to brzmi. Ale jedno minky innemu minky pewnie nierówne?Ja wolę Velvet, ale Przemek mm i kupil minky [emoji14]
Obie fajne, kup taka, która Ci się bardziej podoba
A ja siedzę na stronie la millou zastanawiam się czy kupić kurę babci dany minky czy gładką?
Ja też nie lubię. Ach te chłopy [emoji14]Ja mam velvet i jest cudownie milusia
Nawet po praniu
Mnie ogólnie minky jako materiał nie przekonuje i oprócz gryzaka nic z niego nie mam
Kinder jestem, a ty jesteś na IP?