reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Trzymam kciuki! Ładnie tyje ten Twój kurczaczek :)

Trzymam kciuki! Ładnie tyje ten Twój kurczaczek :)
No ja czułam że ma ze 3kg ale że ponad 3500 bym nie przypuszczała :) także to super choć myślałam że powie nam że histeryzuję żeby dać kropelki na brzuch czy coś... a nie że aż takie cuda. Kazała nie jechać na Madalińskiego żeby Nas na oddział nie położyli...

U mnie ponad dwa dni ;p

Lada chwila w Waszym przełożeniu na 2 dni to brzmi naprawdę krótko [emoji4]

Roiboos dziewczyno szykuj się :)
Dokładnie, 2 dni to nic skoro razem z Dareczką nastawiałyśmy się już na poród w czasie, kiedy Wy już będziecie rozszerzać maluchom dietę :D

Pewnie tak tylko mnie straszą te objawy, bo brzuch twardnieje praktycznie non stop, coś tam cały czas pobolewa jak na @, ale nie mam żadnych bolesnych skurczów.

Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Trzymam kciuki za wyniki.
Pewnie zrobią USG i wszytsko okaże się ok i dostaniecie zalecenie kropelek :)
Mój też żółty, u dzieciaczków żółtaczka nawet 3 miesiące może schodzić, więc mam nadzieję, że wyniki wyjdą mu w normach.

Trzymam kciuki za Was i gorąco się modlę.

reklama
Trzymam kciuki :)
Niby tak, ale ta ciąża powolutku już robi ze mnie coraz większą kalekę i zaczynam przez to wysiadać psychicznie :/ Pocieszam się tym, że powoli jest coraz więcej przereklamowanych objawów to może w natężeniu jednak wywołają poród.
A z kogo nie robi :( ja mówię codziennie synu wychodź, a on nie reaguje :<

Do góry