reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz że ja też... wczoraj tak se ten rozciągniety wałek złapałam no kuźwa jest co wycinać oj jest...
Ekhm... Nie chcesz wiedzieć jak to wygląda po puszczeniu
IMG_20180919_104828.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_104828.jpg
    IMG_20180919_104828.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 459
reklama
Szczupło....ja jeszcze nie ale kolega męża w pracy wczoraj stwierdził że szybko schudłam...więc może ta grubość widzę tylko ja???[emoji16]
Jesteśmy bardzo samokrytyczne wobec siebie. Jeśli facet zauważył, że schudlaś to tak jest :) oni są mało spostrzegawczy, więc jeśli zauważył to postęp jest widoczny :)
Jak biadole nad brzuchem i figura to moj mi mowi, spokojnie- niedawno dziecko urodzilas albo rano- zobacz juz masz mniejszy brzuszek :) albo troche pocwiczysz i bedzie ok.
Mój też tak mówi, że dopiero co dziecko urodziłam i organizm musi się zregenerować i potrzebuje trochę czasu, ale wspiera mnie.
Dziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?
Ja mam "weza" i jest ok, ale klopotliwy przy wstawaniu, odkladaniu dziecka, dlatego mysle nad mniejsza poduszka i zastanawiam sie czy kura daje rade czynto bardziej moda? A moze maly rogal praktyczniejszy?
Ja też się nad jakąś poduszką zastanawiam. Używam mojego małego jaśka, ale to nie jest to. Też rozważam kurkę.

Dziewczyny a jak ta kurka wygląda? Jeju 3 dziecko a ciemnogród ze mnie [emoji23] Ja siedzę w poczekalni i o dziw jestem pierwsza [emoji16] doktorek wg planu ma od 12 przyjmować ale różnie bywa i czasami się spóźnia...

Ja mam fasolke motherhood. Już przetestowana na pierwszym dziecku i dalej daje rade :)
Zapisuje się na plastyk brzucha. Może jakiś rabat dostaniemy jak hurtowo pójdziemy :D

Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamom!
Baaardzo chciałabym już być po porodzie, chociaż wiem, że dopiero wtedy zaczną się prawdziwe wątpliwości ... :)
Dzisiaj wypada mój termin z usg, w piątek z om i wtedy mam się zgłosić do szpitala. Boję się, nie wiem jak to będzie wyglądać i modlę się, żeby do piątku coś się zadzialo :( wczoraj na ktg raptem dwa skurcze, szyjka niby zgładzona i gotowa, brzuch się spina i pobolewa, ale co z tego .... a jeszcze nie tak dawno musiałam się oszczędzać i stresowalam się żeby nie urodzić za wcześnie. Mam jakiś zjazd emocjonalny...

Dziewczyny a jak ta kurka wygląda? Jeju 3 dziecko a ciemnogród ze mnie [emoji23] Ja siedzę w poczekalni i o dziw jestem pierwsza [emoji16] doktorek wg planu ma od 12 przyjmować ale różnie bywa i czasami się spóźnia...
Moja kura szyta przeze mnie [emoji3]
Tyle że ja jej używam do spania
received_287150518755206.jpeg

Załączniki

• received_287150518755206.jpeg
    received_287150518755206.jpeg
    78,2 KB · Wyświetleń: 407
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamom!
Baaardzo chciałabym już być po porodzie, chociaż wiem, że dopiero wtedy zaczną się prawdziwe wątpliwości ... :)
Dzisiaj wypada mój termin z usg, w piątek z om i wtedy mam się zgłosić do szpitala. Boję się, nie wiem jak to będzie wyglądać i modlę się, żeby do piątku coś się zadzialo :( wczoraj na ktg raptem dwa skurcze, szyjka niby zgładzona i gotowa, brzuch się spina i pobolewa, ale co z tego .... a jeszcze nie tak dawno musiałam się oszczędzać i stresowalam się żeby nie urodzić za wcześnie. Mam jakiś zjazd emocjonalny...

Najgorsze, że w ciazy nie możemy nic zrobić by przyspieszyć poród. Niby są metody ale one działają tak wybiórczo, że chyba nie mazasady:(
Na koniec ciazy to każdego dopada, ale to już końcówka wiec niedługo będzie po wszystkim :)

reklama
Do góry