KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Szczupło....ja jeszcze nie ale kolega męża w pracy wczoraj stwierdził że szybko schudłam...więc może ta grubość widzę tylko ja???[emoji16]
Ponoć dzieci są najbardziej szczere i trzeba ich pytać to powiedzą prawdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczupło....ja jeszcze nie ale kolega męża w pracy wczoraj stwierdził że szybko schudłam...więc może ta grubość widzę tylko ja???[emoji16]
O widzisz! Opinia faceta i to taka! NA WAGĘ ZŁOTASzczupło....ja jeszcze nie ale kolega męża w pracy wczoraj stwierdził że szybko schudłam...więc może ta grubość widzę tylko ja???[emoji16]
No mój się pyta kiedy będę miała normalny brzuch........Ponoć dzieci są najbardziej szczere i trzeba ich pytać to powiedzą prawdę
Dziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?
Ja mam "weza" i jest ok, ale klopotliwy przy wstawaniu, odkladaniu dziecka, dlatego mysle nad mniejsza poduszka i zastanawiam sie czy kura daje rade czynto bardziej moda? A moze maly rogal praktyczniejszy?
Ja mam kurę. Kura robi robotę nawet mój Przemek z niej korzysta jak ma swoje chwilę sam na sam z synemDziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?
Ja mam "weza" i jest ok, ale klopotliwy przy wstawaniu, odkladaniu dziecka, dlatego mysle nad mniejsza poduszka i zastanawiam sie czy kura daje rade czynto bardziej moda? A moze maly rogal praktyczniejszy?
Wiesz że ja też... wczoraj tak se ten rozciągniety wałek złapałam no kuźwa jest co wycinać oj jest...Goj weź... się [emoji14] ja już myślę jak ogarnąć plastykę brzucha, żeby nie zbankrutować przy tym :/
U mnie rogal się sprawdza przy pozycji siedzącej. NajlepszyDziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?