reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?
Ja mam "weza" i jest ok, ale klopotliwy przy wstawaniu, odkladaniu dziecka, dlatego mysle nad mniejsza poduszka i zastanawiam sie czy kura daje rade czynto bardziej moda? A moze maly rogal praktyczniejszy?

Dziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?
Ja mam "weza" i jest ok, ale klopotliwy przy wstawaniu, odkladaniu dziecka, dlatego mysle nad mniejsza poduszka i zastanawiam sie czy kura daje rade czynto bardziej moda? A moze maly rogal praktyczniejszy?
Ja mam kurę. Kura robi robotę :D nawet mój Przemek z niej korzysta jak ma swoje chwilę sam na sam z synem ;)

reklama
U mnie rogal się sprawdza przy pozycji siedzącej. Najlepszy

Do góry