reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Szybka relacja: juz wczoraj o godzinie 21-16 urodzila sie Kornelia (4330 gr i 58 cm). O 18-30 bylam jeszcze na Ip, skurcze co 10 min. Godzine później juz co 5 i co 3 min. Ok 20 trafilam na porodowke. Nawet prysznic nie zdazylam wziąć bo tak szybka akcja. Niestety krocze nie udalo sie ochronic (stara blizna zle trzymala, wiec nacieli). Odpoczywamy ale mala bardzo wymagajaca ☺
Gratulacje :) coraz większe dzieciaczki się rodzą :)

Będzie, będzie szwagierka, męża siostra, ona już się sama doczekać nie może by zobaczyć jak to wygląda bo ona jest po 2 cesarkach. Z nią mam dobry kontakt także wsparcie mam w razie czego, ale wiadomo mąż to mąż. Śmiejemy się że relacje online zrobimy przez WhatsApp [emoji23][emoji23][emoji23]
Fajnie że będzie przy Tobie ktoś bliski , to mega pomaga :) ze mną była moja ciocia, najmłodsza siostra mamy z którą mam bardzo dobry kontakt i naprawdę była bardzo dużą podporą dla mnie . Masowała mi plecy , wspierała rozmową, a w czasie tych największych skurczy trzymała za rękę .

reklama
Do góry