reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zazdroszczę. Mój zasnął o 1, obudził się o 4, zjadł, zrobił 2 kupy i nie zamierza spać. Buuuu
A mój od wczoraj od 16 nie sra. Meczy go ten brzuch i serio nie wiem czy nie wspomogę go farmakologią... Zasnął o północy potem pobudka przed 3 i przed 5 z tym że w nocy pociumał 3 x i miał w de. Poza tym muszę go odkładać do "kosika" bo się wścieka jak śpi ze mną.. Teraz nadrabia nocne nie jedzenie więc nie wiem jak ogarnę wszystko a dodatkowo rano jeszcze do ZGNu muszę iść...

@Bajdelka35. trzymam kciuki i dawaj choć w telegraficznym skrócie znać bo czekam na Damiana jak na Mikołaja czekałam.

@martabunia. Jak tam syt.? Już był obchód? Rezygnujesz w razie co z balonika?? Pisz co zdecydują i ty co zdecydujesz w końcu i URODŹ JUŻ bo ile można dziecko w brzuchu trzymać ;)

@Bajdelka35. trzymam kciuki i dawaj choć w telegraficznym skrócie znać bo czekam na Damiana jak na Mikołaja czekałam.

@martabunia. Jak tam syt.? Już był obchód? Rezygnujesz w razie co z balonika?? Pisz co zdecydują i ty co zdecydujesz w końcu i URODŹ JUŻ bo ile można dziecko w brzuchu trzymać ;)
OK postaram się, już mi adrenalina skacze

reklama

Obchód ok 8.30.
Gdyby zaproponowali to rezygnuje z balonika. Ale raaczej z tego co widzę to większość dostaje oksytocyne. Więc już mam nadzieję że nie zaproponują.
Położna mi wczoraj mówiła ,że jutro maks w środę muszą coś zrobić. Bo trzeba zrobic próbę z oksy ,żeby zobaczyć jak zareagujemy z maleństwem, ona mi odradziła ten balonik, bo pracowała na proodzie i widziała co się dzieje. Do piątku muszą ponoć rozwiązać tę ciążę.
Nic nie zrobię dziewczyny, muszę się zgodzić. Muszę też na wstępie poinformować położne o tym jak dzidziuś był ułożony w 39 tygodniu. Aby mogły reagować szybciej gdyby coś się zadziało. Cieszę się ,że spróbuję najprawdopodobniej naturalnie , ale psychicznie jestem tez nastawiona na CC. Pogadalysmy i mówiła ,że często zakanczaja przy tym ułożeniu cięciem.

Ale nie tracę ducha [emoji123][emoji123][emoji123]
Dziś jest ordynator. Ma najwięcej tu do powiedzenia i pewnie wylecę dziś na odstrzał.

Do góry