kasiaczek89pl
Fanka BB :)
@Bajdelka i @martabunia trzymamy kciuki za Was ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A półroczne, czy roczne dziecko to już podrostek? Jest równie niesamodzielne i niezdolne do samodzielnej egzystencji. Równie mocno, albo nawet bardziej, potrzebuje mamy.Mówisz o tak małym dziecku- zgodzę się. A co z półrocznym? rocznym?
To ja chyba muszę kupić taką , może jej użytkowanie będzie łatwiejsze niż te kapsułki . Kręcę kręcę, a ona albo się otworzy tak że nic nie chce lecieć albo wręcz przeciwnie wyleje się i na mnie i na małego.Podobno jest vit d w sprayu. Najmniejsza szansa na ból brzuszka.. tak przynajmniej mówi moja położna.
Moją Ule łóżeczko w nocy parzy w dupsko.
Między mną a chłopem śpi.
Dzisiaj w nocy karmiłam tylko trzy razy bo olała temat częstszego jedzenia.
Nie wybudzałam bo sama spałam
Ale tak koło 3:00 laktatorem ściągnęłam 60ml bo zaczynały mi się grudki robić.
A kluska obudziła się dopiero później i wydoiła z obu do zera.
Ja myslalam nad kupnem takiego domowego steppera, zeby nad swoim popracowac
To ja chyba muszę kupić taką , może jej użytkowanie będzie łatwiejsze niż te kapsułki . Kręcę kręcę, a ona albo się otworzy tak że nic nie chce lecieć albo wręcz przeciwnie wyleje się i na mnie i na małego.
A my dzisiaj na wizytę patronazowa do przychodni idziemy. Ciekawe ile młode waży
Ja tez musze kupic jakies ciuchy rozpinane z przodu do karmienia, bo nie mam sie w co ubrac. Codziennie prawie chodze w tej samej sukience...ja jednak bede kupowac w necie...To powodzenia Gocha w szukaniu. Ale u Ciebie większe miasto to może. Ja na tym Tarnowskim zadupiu nic nie mogę znaleźć. Podnoszę koszulki zwykle z sinsay za 9 zł do góry i tyle