D
Deleted member 178444
Gość
Umarlam internetowo. Mój syn ma kolki. Miejcie mnie w swojej opiece, idę sobie strzelić w łeb ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny urodzilam, ale nie nie było łatwo. Opiszę jak dojdę do siebie mała waży 3400g 50 cm
Ja dzisiaj dzien we lzach ;(
Bylismy na wizycie u lekarza z malym. W zasadzie waga prawie nie ruszyla. Nie ma przyrostow nawet na minimalnym poziomie. Musimy dokarmiac. Boje sie, ze prsez ro odrzuci piers lub pokarm mi zacznie zanikac. A tak sie staralam rozwinac laktacje. I Leos je regularnie piers. Jest jednak mozliwosc, ze za slabo ssie, albo szybko sie meczy. Ma tez tendencje do dlugiego spania.
Jest mi mega smutno. Karmilam Leo, a lzy mi jak groch na niego lecialy. Kompletnie nie wiem co robic.
I trochę bardziej serio: podobno słód jęczmienny ma udowodnione naukowo działanie. Chyba mamaginekolog ostatnio mówiła, ale pewności nie .
Nawet fajnyGratulacje!
Ja mam taki spiworek Link do: Śpiworek Combi 3w1 – polar | Sensillo
Gratulacje!Hej dziewczyny! Nie odzywałam się, bo na telefonie nie mogę się zalogować na BB. dopiero dostałam sie do komputera. Ponad tydzień temu URODZIŁAM! Miałam cc. Poszło szybko, choć wszystko wolniej się goi niż po pierwszym cc. Dłużej czuję ból i dłużej sie oczyszczam. Jesteśmy już w domu, a mały dzis po raz pierwszy poszedl z nami na spacer.
Gratuluje ślicznej córeczki ❤❤Tak zostaje oczywiście dostaliśmy nowe łóżeczko. A tutaj nasza kochana Natalia milosc od pierwszego wejrzenia [emoji7] [emoji307] Zobacz załącznik 897735
O jejku to Ci współczuję [emoji852]️ mój starszy syn miał... Nawet nie wiem jak pomóc bo metod jest wiele... Tule [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]Umarlam internetowo. Mój syn ma kolki. Miejcie mnie w swojej opiece, idę sobie strzelić w łeb ;p
Ojej miałam przy bliźniakach pomagała suszarka, teraz na wszelki wypadek kupiłam już Floractin może zacznij mu coś dawać trzymam kciuki za krótki czas tych kolekUmarlam internetowo. Mój syn ma kolki. Miejcie mnie w swojej opiece, idę sobie strzelić w łeb ;p