Twoja blizna wygląda bardzo dobrze i bardzo ładnie się goi. Tak powinno to wyglądać. Jak puszczą szwy to ona się wygładzi.Ja miałam drugie Cc i jedno na drugim zrobione ... Mam taki wałek, jutro ma być u mnie położna i mi ściągnać szew ..
To moja blizna. Ty masz pojedyncze szwy, ja miałam jeden ciągły pod skórą tak, że mam tylko kreskę. Ale za to ponad blizną zrobił mi się taki wałek zgrubiały jakby ze środka coś się wypychało.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Cudownie, doczekalas sie w koncu swojej malutkiej!
Ja jutro mam swoj wielki dzien. Juz jest konkretna decyzja na jutro, wpisana w karte ze rano po badaniu beda wywolywac.
Jest jeszcze szansa, bo zaczyna mnie krecic brzuch, wiec synu masz jakies 12 godzin zeby sie zdecydowac na wyjazd z baru bez pomocy. Musze sie dzisiaj wyspac i nabrac mocy na jutro [emoji1320][emoji1320]
Gratulacje! Śliczna [emoji7]To moja Natalia urodzona 13.09.2018 17.35 3400g 50 cm
Poród nie należał do przyjemnych ale warto było, myślałam że zniosą jajko ból nie do opisania trzeba go przeżyć to po prostu. Pomimo zzo miałam bardzo ciężko. Ale zapominam o tym wszystkim , i dzisiaj już wracam do domku i przychodzi do mnie położna.
Ps. Wymiotowalam w trakcie porodu , i Pod koniec porodu już wpadłam w panikę.
Dziewczyny mam to za sobą już i tule nasza Natalię, buziaczki, dzięki ze trzymalyscie za mnie kciuki
Zobacz załącznik 897712
Tak, jak dziewczyny pisały, aby nie zaburzyć odruchu ssania i żeby nie przyzwyczaił się do butli to moze strzykawką podawaj pokarm. Popłacz, jeśli tego potrzebujesz. Ale wszystko będzie dobrze. Jesteś najlepszą mamą dla synka i wszystko się ułoży [emoji8]Ja dzisiaj dzien we lzach ;(
Bylismy na wizycie u lekarza z malym. W zasadzie waga prawie nie ruszyla. Nie ma przyrostow nawet na minimalnym poziomie. Musimy dokarmiac. Boje sie, ze prsez ro odrzuci piers lub pokarm mi zacznie zanikac. A tak sie staralam rozwinac laktacje. I Leos je regularnie piers. Jest jednak mozliwosc, ze za slabo ssie, albo szybko sie meczy. Ma tez tendencje do dlugiego spania.
Jest mi mega smutno. Karmilam Leo, a lzy mi jak groch na niego lecialy. Kompletnie nie wiem co robic.
Ja tak mam. Tak super mogę się ułożyć na brzuchu, a tu pobudki.Właśnie tego się boję urodze i nagle będę mogła spać bez zgagi na brzuchu itp a tu dupa wstawać trzeba na karmienie
Gratulacje! [emoji324][emoji512]Hej dziewczyny! Nie odzywałam się, bo na telefonie nie mogę się zalogować na BB. dopiero dostałam sie do komputera. Ponad tydzień temu URODZIŁAM! Miałam cc. Poszło szybko, choć wszystko wolniej się goi niż po pierwszym cc. Dłużej czuję ból i dłużej sie oczyszczam. Jesteśmy już w domu, a mały dzis po raz pierwszy poszedl z nami na spacer.