reklama
chantal98
Fanka BB :)
Ale ja też ciągle taka ospała jestem , szczególnie jak jest taka pogoda deszczowa. Mdłości mam jak pomyślę o porodzie do terminu 14 dni i walczę z myślami czy próbować przyspieszyć poród (żeby nie trzeba było wywoływać) ale mam psychiczną blokadęU mnie jakby się wyciszyło, ale za to mam mdłości z rana i wieczora. A śpię jak niemowlę… i zmula mnie w ciągu dnia. Uczucie jakbym była pijana
ver6ena
Zaangażowana w BB
seks nigdy nie zaszkodzi, a i się rozluźniszAle ja też ciągle taka ospała jestem , szczególnie jak jest taka pogoda deszczowa. Mdłości mam jak pomyślę o porodzie do terminu 14 dni i walczę z myślami czy próbować przyspieszyć poród (żeby nie trzeba było wywoływać) ale mam psychiczną blokadę
chantal98
To prawdaseks nigdy nie zaszkodzi, a i się rozluźnisz
aspekt
Zazwyczaj patyczkiem pobierają z pochwy i tym samym patyczkiem potem dotykają przy odbycie. Wynik przychodzi jeden.Mam pytanie odnośnie wymazu na gbs . Tydzień temu miałam pobrany wymaz ale tylko z pochwy czy tak też może być ? Czy musi być i z pochwy i z odbytu? Wynik dzisiaj otrzymałam negatywny,nic nie wyhodowano
chantal98
Ja miałam pobrany tylko z pochwyZazwyczaj patyczkiem pobierają z pochwy i tym samym patyczkiem potem dotykają przy odbycie. Wynik przychodzi jeden.
ver6ena
Zaangażowana w BB
wiesz co ja się nawet nie zorientowałam że mnie tam maznął lekarz, może u ciebie też tak delikatnie zrobił że nie poczułaś? W każdym razie nie wpłynie to znacząco jeśli miałaś tylko z pochwy.Ja miałam pobrany tylko z pochwy
reklama
Podziel się: