reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zrobiłam z laskami mydelka, zagraliśmy w grę, podkurzalam, ogarnęłam chatę i teraz poszli na dwór a ja leżę, jutro mam z córką dermatologa i muszę pamiętać aby kupić ten krem do depilacji....

Carmen chyba rodzi bo cisza.....

Ja ubranek nie kupuje narazie jak urodze będę myśleć o spiworku do wózka

reklama
To i tak dobrze, mi chcą wywoływać tydzień przed terminem wiec się nie martw.
Przynajmniej masz termin i łatwiej się tak czeka na poród znając jakaś datę :)

Gdybym wiedziała że będą tak "szybko" wywoływać to bym wolała mieć właśnie tydzień przed terminem, bo to pewnie o jakieś 400 g lżej :D A tak to myślałam, do 2 tyg po terminie spokojnie się mała urodzi

No ale nie ja pierwsza To jakoś to przeżyje.

No to chyba zamówię te ubranka, na które zachorowałam :)

Nie będziesz żałować :) A i cenowo są znośne uważam

Popieram. Ja jak dowiedziałam się że tak czy siak mam 28 rodzić to w pierwszych godzinach 27 urodziłam :)

Właśnie myślałam, że jak się na niedzielę na wywołanie nastawie, to wyjdzie wcześniej sama A tu nic, a jutro już piątek:mad:

Weszłam na to C&A i po prostu przepadłem. Tyle fajnych kompletów dla dziecka :):)
Jak tylko ZUS da mi hajs to kupię :)

Dlatego ja tym razem tylko na dział wyprzedaży patrzyłam i trzymałam się od aktualnej kolekcji z daleka :-D
Ale słodkich używek nakupywalam chyba w roz 56 aż nadto :oops: no i chyba się starzeje, bo dominuje roz którego nie lubię :p

To zobaczcie jeszcze Reserved Kids i Next Kids

Właśnie next chciałam wspomnieć :D
Przy pierwszej córce chorowalam jeszcze na butki marki Jack&Lilly czy jakoś tak. Muszę zaraz zobaczyć czy jeszcze istnieja :D

Załączniki

• Screenshot_20180913-163901_MK.jpg
    Screenshot_20180913-163901_MK.jpg
    230,4 KB · Wyświetleń: 144
Zrobiłam z laskami mydelka, zagraliśmy w grę, podkurzalam, ogarnęłam chatę i teraz poszli na dwór a ja leżę, jutro mam z córką dermatologa i muszę pamiętać aby kupić ten krem do depilacji....

Carmen chyba rodzi bo cisza.....

Ja ubranek nie kupuje narazie jak urodze będę myśleć o spiworku do wózka
Ja dostałam w prezencie od kuzynostwa śpiworek do wózka i jest rewelacyjny . Cały rozpinany , cieplutki i z otworami na pasy . Prezent trafiony w 10 :)

Gdybym wiedziała że będą tak "szybko" wywoływać to bym wolała mieć właśnie tydzień przed terminem, bo to pewnie o jakieś 400 g lżej :D A tak to myślałam, do 2 tyg po terminie spokojnie się mała urodzi

No ale nie ja pierwsza To jakoś to przeżyje.

Nie będziesz żałować :) A i cenowo są znośne uważam

Właśnie myślałam, że jak się na niedzielę na wywołanie nastawie, to wyjdzie wcześniej sama A tu nic, a jutro już piątek:mad:

Dlatego ja tym razem tylko na dział wyprzedaży patrzyłam i trzymałam się od aktualnej kolekcji z daleka :-D
Ale słodkich używek nakupywalam chyba w roz 56 aż nadto :oops: no i chyba się starzeje, bo dominuje roz którego nie lubię :p

Właśnie next chciałam wspomnieć :D
Przy pierwszej córce chorowalam jeszcze na butki marki Jack&Lilly czy jakoś tak. Muszę zaraz zobaczyć czy jeszcze istnieja :D
Ja z rozmiaru 56 mam aż za dużo rzeczy. Coś czuje że niektóre ubranka będzie miał na sobie raz albo dwa i tyle . Jeszcze dostaliśmy w prezencie od siostry mojego S. Cały zestaw 8 części i właśnie 56 więc już wyprałam żebym zdążyła chociaż raz założyć .

Ja z rozmiaru 56 mam aż za dużo rzeczy. Coś czuje że niektóre ubranka będzie miał na sobie raz albo dwa i tyle . Jeszcze dostaliśmy w prezencie od siostry mojego S. Cały zestaw 8 części i właśnie 56 więc już wyprałam żebym zdążyła chociaż raz założyć .
To u mnie 56 będzie pewnie do listopada a kupowałam i dostałam 62+ więc teraz tyle o ile mogę poszaleć z ciuchami. :)

reklama
Do góry