reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zrobiłam z laskami mydelka, zagraliśmy w grę, podkurzalam, ogarnęłam chatę i teraz poszli na dwór a ja leżę, jutro mam z córką dermatologa i muszę pamiętać aby kupić ten krem do depilacji....

Carmen chyba rodzi bo cisza.....

Ja ubranek nie kupuje narazie jak urodze będę myśleć o spiworku do wózka

reklama
To i tak dobrze, mi chcą wywoływać tydzień przed terminem wiec się nie martw.
Przynajmniej masz termin i łatwiej się tak czeka na poród znając jakaś datę :)

Gdybym wiedziała że będą tak "szybko" wywoływać to bym wolała mieć właśnie tydzień przed terminem, bo to pewnie o jakieś 400 g lżej :D A tak to myślałam, do 2 tyg po terminie spokojnie się mała urodzi

No ale nie ja pierwsza To jakoś to przeżyje.

No to chyba zamówię te ubranka, na które zachorowałam :)

Nie będziesz żałować :) A i cenowo są znośne uważam

Popieram. Ja jak dowiedziałam się że tak czy siak mam 28 rodzić to w pierwszych godzinach 27 urodziłam :)

Właśnie myślałam, że jak się na niedzielę na wywołanie nastawie, to wyjdzie wcześniej sama A tu nic, a jutro już piątek:mad:

Weszłam na to C&A i po prostu przepadłem. Tyle fajnych kompletów dla dziecka :):)
Jak tylko ZUS da mi hajs to kupię :)

Dlatego ja tym razem tylko na dział wyprzedaży patrzyłam i trzymałam się od aktualnej kolekcji z daleka :-D
Ale słodkich używek nakupywalam chyba w roz 56 aż nadto :oops: no i chyba się starzeje, bo dominuje roz którego nie lubię :p

To zobaczcie jeszcze Reserved Kids i Next Kids

Właśnie next chciałam wspomnieć :D
Przy pierwszej córce chorowalam jeszcze na butki marki Jack&Lilly czy jakoś tak. Muszę zaraz zobaczyć czy jeszcze istnieja :D

Załączniki

• Screenshot_20180913-163901_MK.jpg
    Screenshot_20180913-163901_MK.jpg
    230,4 KB · Wyświetleń: 139
Zrobiłam z laskami mydelka, zagraliśmy w grę, podkurzalam, ogarnęłam chatę i teraz poszli na dwór a ja leżę, jutro mam z córką dermatologa i muszę pamiętać aby kupić ten krem do depilacji....

Carmen chyba rodzi bo cisza.....

Ja ubranek nie kupuje narazie jak urodze będę myśleć o spiworku do wózka
Ja dostałam w prezencie od kuzynostwa śpiworek do wózka i jest rewelacyjny . Cały rozpinany , cieplutki i z otworami na pasy . Prezent trafiony w 10 :)

Gdybym wiedziała że będą tak "szybko" wywoływać to bym wolała mieć właśnie tydzień przed terminem, bo to pewnie o jakieś 400 g lżej :D A tak to myślałam, do 2 tyg po terminie spokojnie się mała urodzi

No ale nie ja pierwsza To jakoś to przeżyje.

Nie będziesz żałować :) A i cenowo są znośne uważam

Właśnie myślałam, że jak się na niedzielę na wywołanie nastawie, to wyjdzie wcześniej sama A tu nic, a jutro już piątek:mad:

Dlatego ja tym razem tylko na dział wyprzedaży patrzyłam i trzymałam się od aktualnej kolekcji z daleka :-D
Ale słodkich używek nakupywalam chyba w roz 56 aż nadto :oops: no i chyba się starzeje, bo dominuje roz którego nie lubię :p

Właśnie next chciałam wspomnieć :D
Przy pierwszej córce chorowalam jeszcze na butki marki Jack&Lilly czy jakoś tak. Muszę zaraz zobaczyć czy jeszcze istnieja :D
Ja z rozmiaru 56 mam aż za dużo rzeczy. Coś czuje że niektóre ubranka będzie miał na sobie raz albo dwa i tyle . Jeszcze dostaliśmy w prezencie od siostry mojego S. Cały zestaw 8 części i właśnie 56 więc już wyprałam żebym zdążyła chociaż raz założyć .

Ja z rozmiaru 56 mam aż za dużo rzeczy. Coś czuje że niektóre ubranka będzie miał na sobie raz albo dwa i tyle . Jeszcze dostaliśmy w prezencie od siostry mojego S. Cały zestaw 8 części i właśnie 56 więc już wyprałam żebym zdążyła chociaż raz założyć .
To u mnie 56 będzie pewnie do listopada a kupowałam i dostałam 62+ więc teraz tyle o ile mogę poszaleć z ciuchami. :)

reklama
Do góry