reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja chatę wysprzątałam, teraz leżę w wannie bo cuchnęłam, tak czy siak muszę maszynkę do ręki wziąć i ogolić się tam, bo jutro lekarz no i mąż do domu wraca [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] JESUUU jak dobrze w tej wannie [emoji12] radyjko gra, żyć nie umierać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze mam w planach żelazkiem się zająć bo muszę poprasować te ciuszki co ostatnio dostałam, są uprane tylko właśnie jeszcze prasowanie [emoji5]

reklama
A ja chatę wysprzątałam, teraz leżę w wannie bo cuchnęłam, tak czy siak muszę maszynkę do ręki wziąć i ogolić się tam, bo jutro lekarz no i mąż do domu wraca [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] JESUUU jak dobrze w tej wannie [emoji12] radyjko gra, żyć nie umierać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze mam w planach żelazkiem się zająć bo muszę poprasować te ciuszki co ostatnio dostałam, są uprane tylko właśnie jeszcze prasowanie [emoji5]
Ile masz energii :) ja z chęcią bym tylko leżała . U mnie tyle dobrze, że od jakiegoś czasu mój S. mnie goli i nigdy tak dobrze nie byłam wygolona haha

Mój tez mi powiedział, że może mnie ogolić i chyba mu w końcu dam bo to jednak higieniczniej do porodu.
Ja się bałam pierwszy raz, kilka miesięcy temu, ale się przemoglam i robi to naprawdę delikatnie , a jak dokładnie :)
Moja mama opowiadała, że pojechała na porodówkę a tam już położna z maszynka nad nią stoi i zdziwko takie miała, jak zobaczyła i mówi, kto panią tak ładnie ogolił, a mama, że mąż :) widocznie golizna nie była wtedy powszechna :D

Ile masz energii :) ja z chęcią bym tylko leżała . U mnie tyle dobrze, że od jakiegoś czasu mój S. mnie goli i nigdy tak dobrze nie byłam wygolona haha
Mnie też ogólnie mąż golił przed tamtymi porodami, tylko teraz tak wyszło że mąż dopiero będzie wieczorem a że ja już w wannie to się gole[emoji16] a co do energii to ja jestem ogólnie mega leniem a tu chyba ten pierdzielony syndrom wicia gniazda i tak działam [emoji12]

USG na koniec pokazuje bzdury, bo już nic nie widać, KTG to gowno xD Naprawdę nikt nie uprzedzał, że ta końcówka ciąży będzie taka porypana! ;)

Ja to się akurat boję tylko, że poród zacznie się jak jakimś cudem będę akurat daleko od mieszkania i mojej torby szpitalnej albo że w szpitalu w czasie porodu będą jakieś komplikacje... Już nawet myśl o tym, że S. mógłby nie zdązyć na poród nie przeraża mnie tak jak myśl, że coś może pójść nie tak, tfu tfu

Ja wczoraj miałam takiego pacmana.... nażarłam się musli i dzisiaj żołądek się na mnie zemścił za tę potężną ilość wszamanego błonnika :D

Mati, a jak w ogóle z oblężeniem porodówki? Dużo rozpakowanych kobitek teraz tam leży? :) Nas oprowadzała pani Basia, miałaś z nią coś do czynienia?
Wiesz co tam jest taki przemiał że masakra, są cztery sale porodowe, rodzisz i dwa dni i do domu wychodzisz ... Jeśli taka siwa ta Basia to też jest ok ..

reklama
Do góry