reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak to w ogóle jest z tą depilacją przed porodem? Rozumiem,że całkiem łyso nie musi być? :D Bo wiadomo: codziennie to ja nie poprawiam tak żeby cały czas nie było ani włoska i np. teraz zamierzam dopiero w sobotę znów zrobić depilację (po 1,5 tygodnia).

Ja sobie tak założyłam,że od 8 września będzie donoszona, można przestać się stresować, a po 15 września mogę rodzić. Ciekawe jaki Blanka ma stosunek do planów swojej mamy. Coś tam w środku robi i chyba kombinuje, więc może jednak uda się nie przenosić :)

Ja tylko z rana odkurzyłam, przemyłam zlew w kuchni, a potem już zasiadłam wygodnie i lenię się bezczelnie. Drugi taki leniwy dzień w tej ciąży. Kompletnie nie mam energii na nic... Do teraz praktycznie całą ciążę było znośnie, ile ja się w drugim trymestrze nałaziłam po lesie! wow! Teraz nawet bym tam nie doszła, zaraz brzuch mi się spina i zaczyna boleć :/ W biedronce ostatnio też myślałam,że dopadła mnie klątwa biedronki, bo bardzo mocno coś mnie w środku zakłuło - pomyślałam tylko, że nie chcę tam rodzić i na szczęście przeszło haha :)

A ja dalej z tym kremem do depilacji narabiam... Jeden plus, że po nim dość długo jest łyso i nie trzeba tak szybko odświeżać... bo maszynką to u mnie raz dwa i już są igiełki.

Mnie reserved jakoś w ogóle nie ruszył. Na moje szczęście haha :D Gorzej właśnie z c&a i h&m. Jutro albo w piątek będe miała zastrzyk gotówki to zrobię zamówienie :)

Nie, nie, siwa nie :) Czyli nie kojarzysz ;)
Przemiał mają pewnie taki jak wszędzie, zwłaszcza, że wrzesień to w ogóle jeden z popularniejszych miesięcy na rodzenie ;) Trudno, jakoś mnie upchną.
bo to świąteczno sylwestrowo-noworoczne dzieci są:D

reklama
Nie znam się ale kuźwa mnie przeraża...
Mnie też... Brrr

A ja czekam na męża bo udało mu się szybciej zjechać a ja muszę po niego jeździć do zakładu pracy gdzie zjeżdża busem z Niemiec. Najśmieszniejsze w tym wszystkim że podczas jazdy dość bolące 3 skurcze mnie złapały... Teraz pisząc też....
Znów jakieś pewnie straszące i przejdą...
A tu gdzie jestem to tak się rozpadał deszcz a ja w rybaczkach, na krótki rękaw i japonki ... Fajnie

Że co????
Elegancko śmigam
W środę 29.08 urodzona córa przez CC
Tydzień później do domu a w czwartek już za kółkiem siedziałam [emoji16][emoji16][emoji16]
Z wózkiem smigam-tylko jak mi go ktoś z 2 piętra zniesie
Zazdro, ja to jeszcze ledwo co nogami powłucze, mam kuźwa osłabione przez te moje 9 miesięczne leżenie w łóżku..

reklama
U mnie nie ma takiego walka. Ja mialam przy cc wycinana poprzednia blizne i nowy szew. Jeden po calosci i dwa male po bokach tylko zeby lepiej sie trzymalo

Do góry