reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak to w ogóle jest z tą depilacją przed porodem? Rozumiem,że całkiem łyso nie musi być? :D Bo wiadomo: codziennie to ja nie poprawiam tak żeby cały czas nie było ani włoska i np. teraz zamierzam dopiero w sobotę znów zrobić depilację (po 1,5 tygodnia).

Ja sobie tak założyłam,że od 8 września będzie donoszona, można przestać się stresować, a po 15 września mogę rodzić. Ciekawe jaki Blanka ma stosunek do planów swojej mamy. Coś tam w środku robi i chyba kombinuje, więc może jednak uda się nie przenosić :)

Ja tylko z rana odkurzyłam, przemyłam zlew w kuchni, a potem już zasiadłam wygodnie i lenię się bezczelnie. Drugi taki leniwy dzień w tej ciąży. Kompletnie nie mam energii na nic... Do teraz praktycznie całą ciążę było znośnie, ile ja się w drugim trymestrze nałaziłam po lesie! wow! Teraz nawet bym tam nie doszła, zaraz brzuch mi się spina i zaczyna boleć :/ W biedronce ostatnio też myślałam,że dopadła mnie klątwa biedronki, bo bardzo mocno coś mnie w środku zakłuło - pomyślałam tylko, że nie chcę tam rodzić i na szczęście przeszło haha :)

A ja dalej z tym kremem do depilacji narabiam... Jeden plus, że po nim dość długo jest łyso i nie trzeba tak szybko odświeżać... bo maszynką to u mnie raz dwa i już są igiełki.

Mnie reserved jakoś w ogóle nie ruszył. Na moje szczęście haha :D Gorzej właśnie z c&a i h&m. Jutro albo w piątek będe miała zastrzyk gotówki to zrobię zamówienie :)

Nie, nie, siwa nie :) Czyli nie kojarzysz ;)
Przemiał mają pewnie taki jak wszędzie, zwłaszcza, że wrzesień to w ogóle jeden z popularniejszych miesięcy na rodzenie ;) Trudno, jakoś mnie upchną.
bo to świąteczno sylwestrowo-noworoczne dzieci są:D

reklama
Nie znam się ale kuźwa mnie przeraża...
Mnie też... Brrr

A ja czekam na męża bo udało mu się szybciej zjechać a ja muszę po niego jeździć do zakładu pracy gdzie zjeżdża busem z Niemiec. Najśmieszniejsze w tym wszystkim że podczas jazdy dość bolące 3 skurcze mnie złapały... Teraz pisząc też....
Znów jakieś pewnie straszące i przejdą...
A tu gdzie jestem to tak się rozpadał deszcz a ja w rybaczkach, na krótki rękaw i japonki ... Fajnie

Że co????
Elegancko śmigam
W środę 29.08 urodzona córa przez CC
Tydzień później do domu a w czwartek już za kółkiem siedziałam [emoji16][emoji16][emoji16]
Z wózkiem smigam-tylko jak mi go ktoś z 2 piętra zniesie
Zazdro, ja to jeszcze ledwo co nogami powłucze, mam kuźwa osłabione przez te moje 9 miesięczne leżenie w łóżku..

reklama
U mnie nie ma takiego walka. Ja mialam przy cc wycinana poprzednia blizne i nowy szew. Jeden po calosci i dwa male po bokach tylko zeby lepiej sie trzymalo

Do góry