reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Goj my 3 lata temu na raty wzięliśmy lodówkę i kuchenkę. Pralka natomiast trafiła się felerna, to już nie jest ten bosch co był kiedyś. 4x na gwarancji się zepsuła. Teraz jak się zepsuje to już na nasz koszt. Mpm małe agd ok, natomiast duże nie wiem.
Ja mam pralkę Candy. Ale nie jestem mega zadowolona choć nie jest źle.
Muszę tę lodówkę przemyśleć bo to nie te 100zł a chłodziarka bardziej... tzn. w MPMie jest lepsza. W sensie bardziej praktyczna niż akurat w modelu Bosha z wyprzedaży.

reklama
Co do sprzętów to jakoś nie przywiązuje wagi z jakiej firmy są bo lodówke mam z beko, gazówka amica zmywarka mastercook mikrofalówka zelmer a pralka bosch, jak to mówią każde z innej parafii [emoji12] jedyne co jestem pewna że pralki Bosch są najlepsze.
Zmywarki Bosch są super bo mają pompę mocna i dobrze domywaja naczynia!!! Lodówkę mam LG

Jak się ma na to forsę to zapewne a póki co jesteśmy w czarnej d..e. Tzn. tyle co na życie...
Jakoś to będzie a to coś dostaniesz a to zaczekasz a jak człowiek sam do wszystkiego sam dochodzi trudem to później ma satysfakcję i docenia z większą siła niż ci co wszystko dostają i mają od razu na tacy! Najważniejsze lodówka, kuchenka i garnek abyś mogła chociaż zupę ugotować i pralka! A ludzie naprawdę oddaja takie rzeczy musisz się ogłosić że przyjmiesz

Zmywarki Bosch są super bo mają pompę mocna i dobrze domywaja naczynia!!! Lodówkę mam LG
Następnym razem jak będę musiała kupić zmywarkę to też boscha kupię [emoji5]
No ja na pralkę Bosch nie mogę narzekać, mieliśmy jedną i teraz mamy drugą [emoji16]
Ja jutro mijam bezpieczny termin i będę mogła powiedzieć że ciążę mam donoszoną [emoji847]

Klinika czy nie to maja tu tak samo duzo czasu na wszystko jak i w innych szpitalach :laugh2:
W Klinikach chyba nawet mniej czasu mają dla pacjenta. Ci wszyscy profesorowie itp. mają jeszcze "naukowe" sprawy..

@GoJ może faktycznie tak, jak @oluchapoducha mówi, wziąć sobie sprzet na raty? Ja mam kuchenkę i piekarnik Amica i to chyba najlepsza firma na ten sprzęt. Pralkę mam Beko z tych tańszych i bardzo dobrze chodzi, a gwarancja już minęła. Lodówkę mam Samsunga, ale zależało mi na niej, ale moja mama ma Beko lodówkę. Jest mała, ale bardzo pakowna i kupę lat (z 10) ma i dalej działa bez zarzutu.

reklama
A ja już się zaszylam w domu jestem na etapie że nawet zakupy mnie nie cieszą i nie mam sił z domu wylazic, tydzień szkoły zleciał, panie z przedszkola się lituja i sprowadzają syna na dół abym nie musiała na te 4 piętro się toczyć, ludzi unikam żeby nie słyszeć słowa kiedy???? Więc ogólnie przyszły tydzień spędzę robiąc coś co muszę w domu i ewentualnie będę spać!

Do góry