AgulaK82
Fanka BB :)
No jak to[emoji12] jazda na porodówke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Nie rodzę , byłam na zakupach [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak to[emoji12] jazda na porodówke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Nie rodzę , byłam na zakupach [emoji16][emoji16][emoji16]
No właśnie jak tam @martabunia , @KatarzynaCarmen ??
No jak to[emoji12] jazda na porodówke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A ty rozgadana za to Hehe poka chociaż małego żeby oko nacieszyćCoś milczące dziś
Pralka i zmywarka u mnie też z Boscha i jestem bardzo zadowolonaNastępnym razem jak będę musiała kupić zmywarkę to też boscha kupię [emoji5]
No ja na pralkę Bosch nie mogę narzekać, mieliśmy jedną i teraz mamy drugą [emoji16]
Ja jutro mijam bezpieczny termin i będę mogła powiedzieć że ciążę mam donoszoną [emoji847]
Były plany , ale tylko rossmaa zwiedziłam po papier toaletowy [emoji16]Może do biedry poszła @martabunia bo podobno po wyprawie do biedry się rodzi
Nic kochana się nie dzieje niestety [emoji17] czekamy dalej [emoji85]No właśnie jak tam @martabunia , @KatarzynaCarmen ??
Dziewczyny, Dziekuje za rady i wsparcieTo trudny czas dla każdej kobiety. Nie patrz na wygląd. To mija. naprawde. Najważniejsze ze masz zew soba zdrowe dziecko.
Wykarmisz to jeśli tylko w to uwierzysz.. Masz to tylko w głowie. Chcesz mieć więcej pokarmu, to częściej go przystawiaj. Na 1000 procent jesteś w stanie wykarmić i 2 Leosiów . Wystarczy że zrezygnujesz z mm i zaczniesz go często przystawiać.
Że zwolnieniem nie pomogę. Znajomi tak brali przy cc.. Ale nie wiem jak to robili i kto i gdzie im wystawiał.
Głowa do góry.. plac z jeśli potrzebujesz.. ściskam
Pralkę zabieram. Na lodówkę uciułałam. Kuchenka jest w mieszkaniu nowa. Także luz. Z tym dorabianiem masz rację ja ba wszystko co mam sama zarobiłam i nienawidzę niszczenia itp.Jakoś to będzie a to coś dostaniesz a to zaczekasz a jak człowiek sam do wszystkiego sam dochodzi trudem to później ma satysfakcję i docenia z większą siła niż ci co wszystko dostają i mają od razu na tacy! Najważniejsze lodówka, kuchenka i garnek abyś mogła chociaż zupę ugotować i pralka! A ludzie naprawdę oddaja takie rzeczy musisz się ogłosić że przyjmiesz