Nikt mi na raty nie daW Klinikach chyba nawet mniej czasu mają dla pacjenta. Ci wszyscy profesorowie itp. mają jeszcze "naukowe" sprawy..
@GoJ może faktycznie tak, jak @oluchapoducha mówi, wziąć sobie sprzet na raty? Ja mam kuchenkę i piekarnik Amica i to chyba najlepsza firma na ten sprzęt. Pralkę mam Beko z tych tańszych i bardzo dobrze chodzi, a gwarancja już minęła. Lodówkę mam Samsunga, ale zależało mi na niej, ale moja mama ma Beko lodówkę. Jest mała, ale bardzo pakowna i kupę lat (z 10) ma i dalej działa bez zarzutu.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ty rozgadana za to Hehe poka chociaż małego żeby oko nacieszyć
Załączniki
AgulaK82
Przystojniak [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 895911 ja dziś w końcu trochę. Bo wczoraj to zawrót du.. był.
kasiaczek89pl
Dziewczyny, Dziekuje za rady i wsparcie
Zwolnienie mam wystawione. Nie wiem do kogo poszedl moj maz (trafil do jakiegos innego gabinetu lekarskiego i tam mu jakas pindzia cos nagadala, ze nie dostanie), a jak poszlam do lekarki z polozniczego to powiedziala, ze oczywiscie, ze dostanie i przy mnie od razu zadzwonila do sekretariatu.
Wiem, ze wyglad nie jest najwazniejszy, ale czuje sie jakby mnie ciezarowka przejechala.
Co do karmienia to jednak mysle, ze zalezy od kobiety, stanu jej organizmu. Jednak CC to operacja, bardzo duza interwencja farmakologicza, bol, leki, kompletnie inny przebieg hormonalny niz porod sn.
Mysle, ze moze nie mialabym takich problemow gdyby nie te plaskie male brodawki i ich poranienie na samym poczatku.
Nawet chcialam wrzucic Wam focie jak leze z blizna na wierzchu z kompresem chlodzacym na opuchliznie i kompresami z szalwi na poranione piersi. Nie odwaze sie jednak i nie chce straszyc dziewczyn przed (szczegolnie pierwszym ).
Dzisiaj jest lepiej, bo mimo karmienia w nocy i odciagania laktatorem spalam calkiem sporo.
Co do pozycji to nam sie sprawdza spod pachy - Leo na piramidzie z poduszki-weza. Ja czuje, ze on ssie, ale mimo ssania z dwoch piersi jest nadal glodny. Chociaz rano nakarmilam go z jednej i poszedl spac na godzine.
Probuje leczyc brodawki, na prawa uzywam kapturka, bo jest gorsza. Jak podgoje to przestane.
Moj plan na dzisiaj to karmic, odciagac, leczyc piersi i rane.
Nie wiem czy zdolam, ale musze kupic kilka bawelnianych stanikow do karmienia. Rozmiar jest dla mnie zagadka, ale wiem, ze musza byc przewiewne. Aha i pizame do karmienia, jakas ladna na poprawe nastroju.
@GoJ wrzucalas kiedys taka fajna flanelowa tunike tutaj. Pamietasz skad byla. Bylby to idealny steoj domowy na teraz .
Spod pachy jest ok. U mnie tez czasem stosujemy. I poduszka ciążowa się przydaje młody bardzo lubi
Chloe.Chloe
Ja w karmienie bardzo wierze. Problemem sa/byly poranione brodawki. Jednak widze swiatelko w tuneluW 3 dobie 2ml to dobra ilość. Z tego co pamiętam o 1ml mniej niż doba dziecko. Częściej przystawiać i samo się rozkręci. Spróbuj przystawiać go co godzinę, zobaczysz co się stanie.. uwierz w siebie.. mąż w Ciebie wierzy to duży sukces.
Ja w pewnym momencie przystawiałam mniej z tej poranionej i zrobiła się większa ta druga.. może pamiętasz jak pisałam. Kp jest w głowie. I jeśli możesz to więcej karm niż odciagaj. Mleko to żywa substancja i kontakt pierś usta dziecka działa cuda.. pamiętasz książkę Magdy. Na bank musiała o tym pisać.
O jezu zabij mnie ale chyba z Allegro wpisz koszula flaneliwa damska długa. Na pewno coś znajdziesz.Dziewczyny, Dziekuje za rady i wsparcie
Zwolnienie mam wystawione. Nie wiem do kogo poszedl moj maz (trafil do jakiegos innego gabinetu lekarskiego i tam mu jakas pindzia cos nagadala, ze nie dostanie), a jak poszlam do lekarki z polozniczego to powiedziala, ze oczywiscie, ze dostanie i przy mnie od razu zadzwonila do sekretariatu.
Wiem, ze wyglad nie jest najwazniejszy, ale czuje sie jakby mnie ciezarowka przejechala.
Co do karmienia to jednak mysle, ze zalezy od kobiety, stanu jej organizmu. Jednak CC to operacja, bardzo duza interwencja farmakologicza, bol, leki, kompletnie inny przebieg hormonalny niz porod sn.
Mysle, ze moze nie mialabym takich problemow gdyby nie te plaskie male brodawki i ich poranienie na samym poczatku.
Nawet chcialam wrzucic Wam focie jak leze z blizna na wierzchu z kompresem chlodzacym na opuchliznie i kompresami z szalwi na poranione piersi. Nie odwaze sie jednak i nie chce straszyc dziewczyn przed (szczegolnie pierwszym ).
Dzisiaj jest lepiej, bo mimo karmienia w nocy i odciagania laktatorem spalam calkiem sporo.
Co do pozycji to nam sie sprawdza spod pachy - Leo na piramidzie z poduszki-weza. Ja czuje, ze on ssie, ale mimo ssania z dwoch piersi jest nadal glodny. Chociaz rano nakarmilam go z jednej i poszedl spac na godzine.
Probuje leczyc brodawki, na prawa uzywam kapturka, bo jest gorsza. Jak podgoje to przestane.
Moj plan na dzisiaj to karmic, odciagac, leczyc piersi i rane.
Nie wiem czy zdolam, ale musze kupic kilka bawelnianych stanikow do karmienia. Rozmiar jest dla mnie zagadka, ale wiem, ze musza byc przewiewne. Aha i pizame do karmienia, jakas ladna na poprawe nastroju.
@GoJ wrzucalas kiedys taka fajna flanelowa tunike tutaj. Pamietasz skad byla. Bylby to idealny steoj domowy na teraz .
Co do cycania ja wiem że to nie ma porównania ale Miki nim rozkręcił laktację wisiał na cycu więcej niż mie wisiał. A Bartek bite 12h i ledwo udawało mi się na siku uciekać od niego...
Chloe.Chloe
Ja tez slyszalam dobre opinie o malym agd, spojrz na komentarze na euroagd- tam moga je dodawac tylko ci, ktorzy kupili w ich sklepie i wydaja sie wiarygodne. Jakos te mpm brzmi mi lepiej.MPM to polska firma. My się zaopatrywaliśmy w mniejsze AGD , typu czajnik czy suszarka , żelazko i jesteśmy zadowoleni
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 180176
Gość
Mama miała też najzwyklejszy mikser i mamy bardzo stary toster. Co do tych dużych rzeczy to nie wiem , ale małe okJantez slyszalam dobre opinie o malym agd, spojrz na komentarze na euroagd- tam moga je dodawc tylko ci, ktorzy kupili w ich sklepie i wydaja sie wiarygodne. Jakos te mpm brzmi mi lepiej.
18grudzien
To kuźwa luksus masz tylko tylek zebrać i do roboty! Pomysl za tydzień już będziesz spokojna psychicznie i będziesz fotki nam wysłaćPralkę zabieram. Na lodówkę uciułałam. Kuchenka jest w mieszkaniu nowa. Także luz. Z tym dorabianiem masz rację ja ba wszystko co mam sama zarobiłam i nienawidzę niszczenia itp.
reklama
18grudzien
Ja pitole jaki elegant normalnie!!!!! Słodki, kochany i uroczyZobacz załącznik 895911 ja dziś w końcu trochę. Bo wczoraj to zawrót du.. był.