reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja w pierwszej ciąży też miałam tak z baby bluesem, a teraz zadzwoniłam do Przemka ze szpitala, żeby poczytał w internecie na ten temat. Myślę, że bardzo nam to pomogło.A do jakiego momentu można? Bo u mnie dopiero bolesne skurcze zaczęły się powyżej 5 cm, wcześniej to takie popierdolki były :pOooo paczaj! Miałam ten pajacyk dla Miłosza w szpitalu i okazal się za mały, więc dostał go w spadku nasz kolega z celi :)
Ale maleństwo ten Twój maluch! A czekaj, Ty urodziłaś którego dokładnie? Bo się pogubiłam ;pSame dobre znaki u Ciebie, ale podobnie jak u mnie - strasznie się to ciągnie. Dużo siły!

Na zzo jest czas tylko przy 4cm.. Mi położna pilnowała i jak było 3 zapytala czy wołać anestezjolog.

reklama
Ja w pierwszej ciąży też miałam tak z baby bluesem, a teraz zadzwoniłam do Przemka ze szpitala, żeby poczytał w internecie na ten temat. Myślę, że bardzo nam to pomogło.A do jakiego momentu można? Bo u mnie dopiero bolesne skurcze zaczęły się powyżej 5 cm, wcześniej to takie popierdolki były :pOooo paczaj! Miałam ten pajacyk dla Miłosza w szpitalu i okazal się za mały, więc dostał go w spadku nasz kolega z celi :)
Ale maleństwo ten Twój maluch! A czekaj, Ty urodziłaś którego dokładnie? Bo się pogubiłam ;pSame dobre znaki u Ciebie, ale podobnie jak u mnie - strasznie się to ciągnie. Dużo siły!
27.08

36 łącznie z czego pokoje 25.5
Mnie metraż nie przeszkadza - mniej sprzątania. U rodziców mamy 18m dwa pokoje wspólny sracz i kuchnia...
On chce wiecej pokoi... i mnie tym gadaniem tylko wku..wia.
To niech zacznie tak zarabiać mu powiedz;)
Ciasny ale własny. Bez przesady. To tylko wasze miejsce. A święty spokój ma swoją cenę.
Głowa do góry. Na początek aby mieć na czym spać i choćby farelke zebycwstawic coś dla pociech. Lodówka się nie martw, na zimę idzie:) dacie rade:)

To niech zacznie tak zarabiać mu powiedz;)
Ciasny ale własny. Bez przesady. To tylko wasze miejsce. A święty spokój ma swoją cenę.
Głowa do góry. Na początek aby mieć na czym spać i choćby farelke zebycwstawic coś dla pociech. Lodówka się nie martw, na zimę idzie:) dacie rade:)
No nawet balkonu nie mam to lodówka musi być ;) ale resztę jakoś pomału...
Jak to na ślubie odpiwiedziałam: Chleba i soli dorobimy się powoli.

Na zzo jest czas tylko przy 4cm.. Mi położna pilnowała i jak było 3 zapytala czy wołać anestezjolog.
O to nawet nie wiedziałam ;) trochę głupio, bo na tym etapie, to ten ból był znikomy
No to właśnie tak mi się wydawało, że tego samego dnia rodzilysmy, ale nie byłam pewna [emoji14]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goj my 3 lata temu na raty wzięliśmy lodówkę i kuchenkę. Pralka natomiast trafiła się felerna, to już nie jest ten bosch co był kiedyś. 4x na gwarancji się zepsuła. Teraz jak się zepsuje to już na nasz koszt. Mpm małe agd ok, natomiast duże nie wiem.

reklama
Do góry