Adell1994
Fanka BB :)
GratulacjeI foto mojego kurczaczka
Do kompletu ma rumień noworodkowy, temu taki czerwony Zobacz załącznik 895838
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeI foto mojego kurczaczka
Do kompletu ma rumień noworodkowy, temu taki czerwony Zobacz załącznik 895838
Ja w pierwszej ciąży też miałam tak z baby bluesem, a teraz zadzwoniłam do Przemka ze szpitala, żeby poczytał w internecie na ten temat. Myślę, że bardzo nam to pomogło.Też tak chciałam, ale przyjaciółka mi podpowiedziała aby mama przyjechała na dzień, 2 i aby nie zabierać mezowi kontaktu z dzieckiem. Jestem jej wdzięczna za ta radę.. oczywiście każdy ma inna sytuację i zrobisz jak najlepiej dla Ciebie. Dobrze jednak jak oboje rodzice uczą się dziecka. Pamiętam jak płakałam i mąż pyta dlaczego płacze, a ja dalej zanoszę się i mówię że nie wiem. To normalne.. W tym stanie. Ja tego wtedy nawet nie nazywałam bb.. mama co kilka dni wpada na chwilę mimo 100km i przeszło.
A do jakiego momentu można? Bo u mnie dopiero bolesne skurcze zaczęły się powyżej 5 cm, wcześniej to takie popierdolki byłyMożna niezależnie jedno od drugiego. Zzo przy 4cm rozwarcia
Oooo paczaj! Miałam ten pajacyk dla Miłosza w szpitalu i okazal się za mały, więc dostał go w spadku nasz kolega z celiA no i cholerna skleroza zapomniała dać cioteczkom fotkę prawie 2 tygodniowego Mikiego w nowych już rozmiarowych śpiochach.Zobacz załącznik 895839
Same dobre znaki u Ciebie, ale podobnie jak u mnie - strasznie się to ciągnie. Dużo siły!Hej ja właśnie wstałam .
Mieliśmy z mężem wczoraj jechać do kina i w ogóle na miasto , ale tak bardzo miałam ciężki brzuch i bolące biodra ,że ledwo chodziłam. Kurna w ogóle.lapie mnie taka senność na dniu ,że z wielkiego powera energii muszę się położyć. To pewnie przez hormony.
Ciągle się zastanawiam co zrobić. Będę musiała się konsultować z ginekologiem. Mam nadzieję,że zwolni się jakieś miejsce w poniedziałek na patologii w szpitalu , no bo jak nie będę musiała jechać do drugiego [emoji58] a ona kazała mi koniecznie być w poniedziałek. Brrrr.
@wiciowamama to dobrze że pospałaś, odpoczywaj bo co tam można robić [emoji12] będziesz miała jakieś dziś badania?Hejka
Ja nadal w swojej celi.
Dzis pomimo budzenia w nocy spalam do 6:30 , chyba organizm zmeczony tym niedosypianiem postanowil sie odciac.
A potem jeszcze sie zdrzemnelam do 8:10
Kochana jeżeli masz podejrzenia przedującego łożyska to zapomnij że jakikolwiek lekarz Cię wypuści. I na Ciebie przyjdzie kolej [emoji5]Fajnie ze macie maluszki przy sobie juz co po niektore. Choc z kazdym tygodniem ilosc wzrasta oczywiscie.
Tutaj tez co jakis czas wywoza kolejne dziewczyny a to na lozkach do CC a to na wozkach do SN.
A ja sobie tak leze i czekam na zmilowanie panskie.
Chetnie dam drapaka stad
Jak się ma na to forsę to zapewne a póki co jesteśmy w czarnej d..e. Tzn. tyle co na życie...Witam się w spokojną sobotę
moje chłopaki spały u dziadków, zaraz prysznic i lecimy na turniej młodego...
Goj zazdroszczę, przeprowadkzi są super moze nie koniecznie z noworodkiem ale samo kupowanie malowanie daje przyjemnosc ))
36 łącznie z czego pokoje 25.5@GoJ wcześniej w którymś poście pisałaś, że S. dołuje Cię, że mieszkanie będzie malutkie i nie macie kasy na urządzenie. Ale przecież z tego co pisałaś wynika, że przeprowadzka i tak miała być nieunikniona, bo trzeba zwolnić to lokum, gdzie teraz mieszkacie z rodzicami.
No to co on taki zaskoczony
Weź przypomnij ile tam w ogóle będzie metrów?
51 cm.A powiedz mi jaki był długi po porodzie? Bo ja zaopatrzyłam się w kilka sztuk więcej 56, bo miałam mało, ale welurek na noc za 15 zł kusi
Ja miałam małe AGD mpm i rożnie... Za to lodówkę mam Beko i jest ekstra, serio, te szuflady na warzywa i wędliny są świetne. Jeśli ma też to śmiało bierz. To 100 zł, a myślę, że bezie lepsza jednak.Cudna malutka. 10% dzidzia może spaść z wagi, więc spokojnie.
Gratulacje dla wszystkich mamuś, bo chyba nie pisałam.
I dziekuję równiez za gratulacje :*