reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Bzdura @Angelika89 Co znaczy NIEZAPOWIEDZIANA. G...no prawda. Niezapowiedziany może być kurator czy policja. Ba. Masz prawo odmowy wizyty domowej na rzecz tej w przychodni. Ja na patronaż idę do przychodni. Mam ustaloną położna. Pielęgniarkę. Pediatre. Godzine. Date.
No nie wiem, tak powiedziala. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo nie mam nic do ukrycia, no ale troche sie zdziwilam jak jedlismy sniadanie, ja w koszuli, a ona wpada rano. Teraz bedzie w nastepna srode i juz teraz umawiamy sie z wizyty na wizyte.
Wczoraj zauwazylam pod jedba pacha powiekszony wezel chlonny/gruczol mleczny. Czy tomoze byc od karmienia? Ktoras miala? I czyy cos sie z tym robi czy samo sie wchlonie?

reklama
U mnie mozna bylo miec u stop pomalowane paznokcie, a u rak nie pytalam , bo sama sobive wczesniej zdjelam,ale wiekszosc dziewczyn nawet do planowych cc mialo pomalowane tez na rekach

No nie wiem, tak powiedziala. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo nie mam nic do ukrycia, no ale troche sie zdziwilam jak jedlismy sniadanie, ja w koszuli, a ona wpada rano. Teraz bedzie w nastepna srode i juz teraz umawiamy sie z wizyty na wizyte.
Wczoraj zauwazylam pod jedba pacha powiekszony wezel chlonny/gruczol mleczny. Czy tomoze byc od karmienia? Ktoras miala? I czyy cos sie z tym robi czy samo sie wchlonie?
To takie zastojowe
Też miałam
Dwa dni przystawiania i się rozeszlo

reklama
Od dłuższego czasu wszyscy ją źle traktują, wykorzystują do sprzątania,nie doceniają jej wysiłków itp....
Ciężko poprostu psychicznie mi i tyle....wyje sobie w kącie a malutka na szczęście ładnie śpi i je.
Mi się wydaje że to normalne. Wiek, zmiany w życiu rodzinnym, może jakieś trudności z rowiesnikami. Moja ma dopiero prawie 10, nie ta liga trudności rodzicielskich ale widzę to u znajomych, zeże starszymi dziecmi.
Dużo sił, spokoju i cierpliwości

Do góry