reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I gdyby coś mi brakowało do pełni szczęścia jestem przeziębienia... wczoraj na wieczór skrzypialam jak drzwi babcinej przedwojennej szafy. Ja chcę się już czuć w pełni sił.... bo mnie irytuje wszystko... głupi połóg, głupie ciało.

no zdrówka ale spokojnie...jesteś świeżo po porodzie daj sobie czas :)))
po prostu wrzuć na luz bo ześwirujesz- ja sobie tak codziennie powtarzam

Mama 7 według 1 usg na 1.9 według OM na jutro...
jutro dostanę skierowanie na wywołanie ale pójdę w pon..w weekend mogą mnie olać

Witam sie, ja dzis zaczynam 39 tydzien.
IMG_7248.JPG

Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem :p maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam :p rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
Milego dnia, urodzcie nam kogos dzisiaj!;)

Załączniki

• IMG_7248.JPG
    IMG_7248.JPG
    93,2 KB · Wyświetleń: 455
Hej dziewczyny u mnie też narazie cisza. Ale dziś zaczynam 40 tydzień więc jeszcze trochę do terminu. Chciałabym w niedzielę urodzić bo data mi się podoba :D czyli napewno wtedy nie urodze :p
U mnie też nic ... córka 3 dni w przedszkolu i już przeziębiona :( zostaje w domu dziś i jutro
U Mnie Kuba też w nocy zakaslal ze dwa razy. Ale gorączki nie ma, kataru też nie... Jeszcze dziś go puściłam ale coś czuję że nowy zestaw dzieci od września zrobi swoje i zaraz będziemy się kurowac z jakiejś infekcji :/

Wiciowamama, kliska oraz pozostałe które dziś do szpitala dajcie znać co u Was.
@GoJ biedna Ty i zdrówka życzę.
@Mama7 może i tak, rozwarcie na 1 centymetr mam, szyjka skrócona i spulchniona więc siedzę jak na bombie zegarowej.

Witam sie, ja dzis zaczynam 39 tydzien.
Zobacz załącznik 895181
Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem [emoji14] maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam [emoji14] rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
Milego dnia, urodzcie nam kogos dzisiaj!;)
Hehe mam tę samą apke [emoji16]

reklama
Do góry