reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
U mnie też nic ... córka 3 dni w przedszkolu i już przeziębiona zostaje w domu dziś i jutro
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
I gdyby coś mi brakowało do pełni szczęścia jestem przeziębienia... wczoraj na wieczór skrzypialam jak drzwi babcinej przedwojennej szafy. Ja chcę się już czuć w pełni sił.... bo mnie irytuje wszystko... głupi połóg, głupie ciało.
no zdrówka ale spokojnie...jesteś świeżo po porodzie daj sobie czas ))
po prostu wrzuć na luz bo ześwirujesz- ja sobie tak codziennie powtarzam
Mama 7 według 1 usg na 1.9 według OM na jutro...
jutro dostanę skierowanie na wywołanie ale pójdę w pon..w weekend mogą mnie olać
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hehe mnie teżHeja My nadal nie rozpakowani a dziś 40+4. Już mnie to zaczyna nudzić :/
D
Deleted member 180961
Gość
Witam sie, ja dzis zaczynam 39 tydzien.
Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
Milego dnia, urodzcie nam kogos dzisiaj!
Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
Załączniki
majapszczolka242
Hej dziewczyny u mnie też narazie cisza. Ale dziś zaczynam 40 tydzień więc jeszcze trochę do terminu. Chciałabym w niedzielę urodzić bo data mi się podoba czyli napewno wtedy nie urodze
U Mnie Kuba też w nocy zakaslal ze dwa razy. Ale gorączki nie ma, kataru też nie... Jeszcze dziś go puściłam ale coś czuję że nowy zestaw dzieci od września zrobi swoje i zaraz będziemy się kurowac z jakiejś infekcji :/U mnie też nic ... córka 3 dni w przedszkolu i już przeziębiona zostaje w domu dziś i jutro
kasiaczek89pl
Hej
Ja miałam zdjęte w szpitalu jeszcze na 5 dobę i to był rewelacyjny chwyt chirurga
Od razu inaczej się czułam no i ładnie się goi.
@GoJ ja jestem.
W domu...od wczoraj po południu...
Z rana już dwa razy ryczalam....
Moje koty lepiej rozumieją co się do nich mówi niż 13latka.....
Mówisz ze bunt ? Współczuje.
AgulaK82
Hehe mam tę samą apke [emoji16]Witam sie, ja dzis zaczynam 39 tydzien.
Zobacz załącznik 895181
Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem [emoji14] maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam [emoji14] rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
reklama
helenka_22
Od dłuższego czasu wszyscy ją źle traktują, wykorzystują do sprzątania,nie doceniają jej wysiłków itp....Mówisz ze bunt ? Współczuje.
Ciężko poprostu psychicznie mi i tyle....wyje sobie w kącie a malutka na szczęście ładnie śpi i je.