reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witajcie Kobitki!
My dziś po wizycie położnej. Wszystko OK. Wit D podawać i tyle. Mała fajnie przybiera na wadze. Coraz więcej je cyca.
Szwy też już ściągnięte to tak lepiej odrazu.
Same dobre wiadomości :)
A po ilu dniach ściągnęła Ci szwy ?
Bo u mnie będzie położna w piątek to będzie 7 dzień i tak myślę czy już się uda ich pozbyć .

Witam i ja z rana.
Przespałam całą noc od 22 do 6 z kilkoma przerwami do toalety. Cisza z jakimikolwiek skurczami.. za chwilę 48godz od tego nieszczęsnego czopa i nic.
Sama w domku do 15 30. Milutko. Muszę to wykorzystać..
M wczoraj porozmawiał z teściową i zostanie w domu na weekend. Ewentualne teść sam pojedzie. Chociaż tyle.
Apka pokazuje 3 dni do porodu;):);) A ja liczę że tydzień do następnego piątku:)

Czy jest tu jeszcze ktoś kto chce urodzić po terminie?

Same dobre wiadomości :)
A po ilu dniach ściągnęła Ci szwy ?
Bo u mnie będzie położna w piątek to będzie 7 dzień i tak myślę czy już się uda ich pozbyć .
Hej
Ja miałam zdjęte w szpitalu jeszcze na 5 dobę i to był rewelacyjny chwyt chirurga
Od razu inaczej się czułam no i ładnie się goi.

@GoJ ja jestem.
W domu...od wczoraj po południu...
Z rana już dwa razy ryczalam....
Moje koty lepiej rozumieją co się do nich mówi niż 13latka.....

Hejka, ja nadal w dwupaku i bez skurczy ale tak mnie ciągnie w dole że masakra, uczucie wiecznego parcia na siusiu [emoji32]

Gosia to ładnie z tym zebraniem.. taka matka;) A tak poważnie to wrzuć na luz.. pójdziesz z 10dniowym dzieckiem do szkoły. Wszystko ci wybaczą.

Aniu super fotki.. nieźle przecholowalas z tym spacerkiem..

Mati mam nadzieję że to już i trzymam kciuki za te twoje nerki..

Adell jejku Ty już zaraz bez szwów, a ja z brzuchem:)

Kasia co ty nie śpisz o 3? Pisz co u Ciebie? Jak się czujesz? Jak młody? Jak dziewczyny?

Marta jak się czujesz?

reklama
Do góry