reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witajcie Kobitki!
My dziś po wizycie położnej. Wszystko OK. Wit D podawać i tyle. Mała fajnie przybiera na wadze. Coraz więcej je cyca.
Szwy też już ściągnięte to tak lepiej odrazu.
Same dobre wiadomości :)
A po ilu dniach ściągnęła Ci szwy ?
Bo u mnie będzie położna w piątek to będzie 7 dzień i tak myślę czy już się uda ich pozbyć .

Witam i ja z rana.
Przespałam całą noc od 22 do 6 z kilkoma przerwami do toalety. Cisza z jakimikolwiek skurczami.. za chwilę 48godz od tego nieszczęsnego czopa i nic.
Sama w domku do 15 30. Milutko. Muszę to wykorzystać..
M wczoraj porozmawiał z teściową i zostanie w domu na weekend. Ewentualne teść sam pojedzie. Chociaż tyle.
Apka pokazuje 3 dni do porodu;):);) A ja liczę że tydzień do następnego piątku:)

Czy jest tu jeszcze ktoś kto chce urodzić po terminie?

Same dobre wiadomości :)
A po ilu dniach ściągnęła Ci szwy ?
Bo u mnie będzie położna w piątek to będzie 7 dzień i tak myślę czy już się uda ich pozbyć .
Hej
Ja miałam zdjęte w szpitalu jeszcze na 5 dobę i to był rewelacyjny chwyt chirurga
Od razu inaczej się czułam no i ładnie się goi.

@GoJ ja jestem.
W domu...od wczoraj po południu...
Z rana już dwa razy ryczalam....
Moje koty lepiej rozumieją co się do nich mówi niż 13latka.....

Hejka, ja nadal w dwupaku i bez skurczy ale tak mnie ciągnie w dole że masakra, uczucie wiecznego parcia na siusiu [emoji32]

Gosia to ładnie z tym zebraniem.. taka matka;) A tak poważnie to wrzuć na luz.. pójdziesz z 10dniowym dzieckiem do szkoły. Wszystko ci wybaczą.

Aniu super fotki.. nieźle przecholowalas z tym spacerkiem..

Mati mam nadzieję że to już i trzymam kciuki za te twoje nerki..

Adell jejku Ty już zaraz bez szwów, a ja z brzuchem:)

Kasia co ty nie śpisz o 3? Pisz co u Ciebie? Jak się czujesz? Jak młody? Jak dziewczyny?

Marta jak się czujesz?

reklama
Do góry