reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Bzdura @Angelika89 Co znaczy NIEZAPOWIEDZIANA. G...no prawda. Niezapowiedziany może być kurator czy policja. Ba. Masz prawo odmowy wizyty domowej na rzecz tej w przychodni. Ja na patronaż idę do przychodni. Mam ustaloną położna. Pielęgniarkę. Pediatre. Godzine. Date.
No nie wiem, tak powiedziala. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo nie mam nic do ukrycia, no ale troche sie zdziwilam jak jedlismy sniadanie, ja w koszuli, a ona wpada rano. Teraz bedzie w nastepna srode i juz teraz umawiamy sie z wizyty na wizyte.
Wczoraj zauwazylam pod jedba pacha powiekszony wezel chlonny/gruczol mleczny. Czy tomoze byc od karmienia? Ktoras miala? I czyy cos sie z tym robi czy samo sie wchlonie?

reklama
U mnie mozna bylo miec u stop pomalowane paznokcie, a u rak nie pytalam , bo sama sobive wczesniej zdjelam,ale wiekszosc dziewczyn nawet do planowych cc mialo pomalowane tez na rekach

No nie wiem, tak powiedziala. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo nie mam nic do ukrycia, no ale troche sie zdziwilam jak jedlismy sniadanie, ja w koszuli, a ona wpada rano. Teraz bedzie w nastepna srode i juz teraz umawiamy sie z wizyty na wizyte.
Wczoraj zauwazylam pod jedba pacha powiekszony wezel chlonny/gruczol mleczny. Czy tomoze byc od karmienia? Ktoras miala? I czyy cos sie z tym robi czy samo sie wchlonie?
To takie zastojowe
Też miałam
Dwa dni przystawiania i się rozeszlo

reklama
Od dłuższego czasu wszyscy ją źle traktują, wykorzystują do sprzątania,nie doceniają jej wysiłków itp....
Ciężko poprostu psychicznie mi i tyle....wyje sobie w kącie a malutka na szczęście ładnie śpi i je.
Mi się wydaje że to normalne. Wiek, zmiany w życiu rodzinnym, może jakieś trudności z rowiesnikami. Moja ma dopiero prawie 10, nie ta liga trudności rodzicielskich ale widzę to u znajomych, zeże starszymi dziecmi.
Dużo sił, spokoju i cierpliwości

Do góry