anika1203
Fanka BB :)
Jaki usmieszek słodki [emoji7]Zobacz załącznik 895033 macie cioteczki na pocieszenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki usmieszek słodki [emoji7]Zobacz załącznik 895033 macie cioteczki na pocieszenie
Karmienie w miejscu publicznyn jest ok ale Też sobie nie wyobrażam, żeby tak całkowicie z cycem na wierzchu dzidzie karmić..Mi by było poprostu wstyd ale różni są ludzieNo tetrowke mogła zarzucić na cyc. A tak to normalka ... podobnie robię. Knajpa , park. Ale staram się żeby cycka nie widać było jednak
Eee. To o japonki na stole chodzi [emoji6]Karmienie w miejscu publicznyn jest ok ale Też sobie nie wyobrażam, żeby tak całkowicie z cycem na wierzchu dzidzie karmić..Mi by było poprostu wstyd ale różni są ludzie
Nie ma godziny żebym ja nie płakała i to już od tyłu miesięcy.. boję się o dziecko zeby było zdrowe, i co będzie po wszystkim mam nadzieję że nie będę miała depresji gorszej niż teraz ... gdyby żyła moja mama ona by mi pomogła a tak nie mam nikogo ..Normalnie mam łzy w oczach jak czytam ...
KASIULEK ale Ty ładnie wyglądasz [emoji6] [emoji9] a Twój synek taki slodziutki[emoji7] jejku kiedy ja będę już takie fotki strzelać [emoji85] przecież jeszcze nie urodziłam A już jestem na załamaniu nerwowym , gdzie moja córeczka, kiedy ona wyjdzie [emoji86]Zobacz załącznik 895033 macie cioteczki na pocieszenie
Haha ja jak facet w pierwszej kolejności zwróciłam uwagę na cyc [emoji23]a i oczywiście tekstu też nie raczylam przeczytaćEee. To o japonki na stole chodzi [emoji6]
KASIULEK ale Ty ładnie wyglądasz [emoji6] [emoji9] a Twój synek taki slodziutki[emoji7] jejku kiedy ja będę już takie fotki strzelać [emoji85] przecież jeszcze nie urodziłam A już jestem na załamaniu nerwowym , gdzie moja córeczka, kiedy ona wyjdzie [emoji86]
Zobacz załącznik 895033 macie cioteczki na pocieszenie
Nie ma godziny żebym ja nie płakała i to już od tyłu miesięcy.. boję się o dziecko zeby było zdrowe, i co będzie po wszystkim mam nadzieję że nie będę miała depresji gorszej niż teraz ... gdyby żyła moja mama ona by mi pomogła a tak nie mam nikogo ..
Są takie dni a może codziennie że modlę się do niej żeby mnie do siebie zabrała..
Karmienie w miejscu publicznyn jest ok ale Też sobie nie wyobrażam, żeby tak całkowicie z cycem na wierzchu dzidzie karmić..Mi by było poprostu wstyd ale różni są ludzie