D
Deleted member 180961
Gość
@Chloe.Chloe trzymam kciuki i sciskam was! [emoji5][emoji1364]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku wiciowamama ale też się masz [emoji26] może lepiej jak tam będziesz rodzić dla dobra malutkiej [emoji47]Drugie usg za mna.
Dziewczynka na sto procent.
Pecherz dalej powiekszony.
Kanaliki od nerek niby ok ale maja zrobic pozniej jeszcze jedno usg.
Tak czy siak jutro wychodze.
Anemie mam lekka. I musze do Lodzi jechac na usg referencyjne, do lekarza typowo od brzuszkow dzieciecych.
Jesli tam po badaniu nadal bedzie cos nie halo z tym pecherzem to wtedy porod tam w Lodzi, w Centrum Matki Polki bo tu w Leczycy nie maja takiego sprzetu zeby sie zajac mala
I chyba nie musze pisac ze to nie sa dobre wiesci
Tyle kilometrów!!!! Szalona,Ja wstałam pełna sił
Wzięłam psa i skoczyliśmy do Biedry ( 2km) potem poczta i do domu. Kurde tak gorąco jak masakra. Wracając z Biedry myślałam, że padnę- i stuknęło nam prawie 5 km.
I chyba większość sił wytraciłam, ale w sumie wczoraj sprzątałam a obiad zrobię na 18 ( tak zaczęłam gotować - chyba się rozwijam )
A w czwartek w godz 19-21 maja nam podłączyć telewizje i internet<yupi>
Wybraliśmy netie bo babka dała nam dobra ofertę
Może tylko tak starsza ale dla spokoju jedz do tej Łodzi i sprawdź trzymaj kciukiDrugie usg za mna.
Anemie mam lekka. I musze do Lodzi jechac na usg referencyjne, do lekarza typowo od brzuszkow dzieciecych.
Jesli tam po badaniu nadal bedzie cos nie halo z tym pecherzem to wtedy porod tam w Lodzi, w Centrum Matki Polki bo tu w Leczycy nie maja takiego sprzetu zeby sie zajac mala
Drugie usg za mna.
Mam dokładnie takie same wspomnienia. Brudne łapki po orzechach na 1 wrześniaSpróbuje. Narazie pumeksu używałam, ale nic. Głupia ja, pamietam jak zawsze w podstawówce na rozpoczęcie roku szlam z brudnymi paluchami, bo z koleżanka skubalysmy u niej orzechy. A teraz mam u siebie, i poszłam wczoraj z mamuśka i teraz na porodówkę pojadę z takimi łapami , wstyd ;D
Ja wstałam pełna sił
Wzięłam psa i skoczyliśmy do Biedry ( 2km) potem poczta i do domu. Kurde tak gorąco jak masakra. Wracając z Biedry myślałam, że padnę- i stuknęło nam prawie 5 km.
I chyba większość sił wytraciłam, ale w sumie wczoraj sprzątałam a obiad zrobię na 18 ( tak zaczęłam gotować - chyba się rozwijam )
A w czwartek w godz 19-21 maja nam podłączyć telewizje i internet<yupi>
Wybraliśmy netie bo babka dała nam dobra ofertę