Mama7
Fanka BB :)
Tu juz bylam zapoznana co i jak bedzie podczas tej CC.
A teraz nagle taka zmiana, wszystko zalezy od jakiegos nieznanego mi goscia z Lodzi.
I potem do innego szpitala. A tam nie wiem czy wystarczy skierowanie z tutejszego szpitala i bede tylko musiala umowic termin, czy tam tez beda chcieli mnie na obserwacje wziac.
Jutro juz 38 tydzien. We wtorek mialam rodzic a teraz nawet nie wiem na kiedy to usg bedzie.
W dodatku i wiem ze to najmniej istotne bo wazniejsze zdrowie malej ale nie wiem jak postepuja z takimi dziecmi po porodzie. A ja chciala bym karmic piersia
A wiadomo ze zalezy od zmiany jak podejda do tematu. Jedne przyniosa na karmienie a druga wladuje butle i beda czekac az badania pokoncza robic.
A ja nie dosc ze po CC to jeszcze sie cykam ze mi ja do jakiegos inkubatora zabiora i nawet sciagac nie bede mogla laktatorem i nie wiem czy chlop moj bedzie mogl byc ze mna lub z mala chociaz.
Aaaa dupa tam
Może nie będzie tak źle. Sama piszesz że ten szpital ma kiepskie opinie. Może to byłoby lepiej w lepszym ośrodku rodzić.
Jeśli chodzi o kp to jak juz będziesz po usg i będziesz znała szczegóły szukaj w necie Magdy Karpienia lub hafija. One znają różne i przypadki i pomogą doradzić. Magda jest z chyba z łodzi czy okolic. Tak mi się kojarzy..