Ja też zaliczyłam Biedre ale duchota taka pot po dupie spływaJa wstałam pełna sił
Wzięłam psa i skoczyliśmy do Biedry ( 2km) potem poczta i do domu. Kurde tak gorąco jak masakra. Wracając z Biedry myślałam, że padnę- i stuknęło nam prawie 5 km.
I chyba większość sił wytraciłam, ale w sumie wczoraj sprzątałam a obiad zrobię na 18 ( tak zaczęłam gotować - chyba się rozwijam )
A w czwartek w godz 19-21 maja nam podłączyć telewizje i internet<yupi>
Wybraliśmy netie bo babka dała nam dobra ofertę
reklama
Przykro mi. Trzymam kciuki żeby było ok..Drugie usg za mna.
Dziewczynka na sto procent.
Pecherz dalej powiekszony.
Kanaliki od nerek niby ok ale maja zrobic pozniej jeszcze jedno usg.
Tak czy siak jutro wychodze.
Anemie mam lekka. I musze do Lodzi jechac na usg referencyjne, do lekarza typowo od brzuszkow dzieciecych.
Jesli tam po badaniu nadal bedzie cos nie halo z tym pecherzem to wtedy porod tam w Lodzi, w Centrum Matki Polki bo tu w Leczycy nie maja takiego sprzetu zeby sie zajac mala
I chyba nie musze pisac ze to nie sa dobre wiesci
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Drugie usg za mna.
Anemie mam lekka. I musze do Lodzi jechac na usg referencyjne, do lekarza typowo od brzuszkow dzieciecych.
Jesli tam po badaniu nadal bedzie cos nie halo z tym pecherzem to wtedy porod tam w Lodzi, w Centrum Matki Polki bo tu w Leczycy nie maja takiego sprzetu zeby sie zajac mala
Trzymam kciuki za Was
Mama7
Wow.. superA ja się nie pochwaliłam, ale wczoraj spakowałam torbę swoją i maluszka :-) laktator, muszle, kubeczki do pokarmu, schną wyparzone :-)
Dzisiaj szkoła rodzenia, przedostatnie spotkanie dla mnie.
Czy macie jakiś sposób, jak doczyścić paznokcie i palce po orzechach włoskich ?
Mama7
Trzymamy kciukiJa wciaz czekam na moja kolejke
Mama7
Jejku 5km to moje marzenie, a już od miesiąca nieosiągalne.. jesteś w super formie.Ja wstałam pełna sił
Wzięłam psa i skoczyliśmy do Biedry ( 2km) potem poczta i do domu. Kurde tak gorąco jak masakra. Wracając z Biedry myślałam, że padnę- i stuknęło nam prawie 5 km.
I chyba większość sił wytraciłam, ale w sumie wczoraj sprzątałam a obiad zrobię na 18 ( tak zaczęłam gotować - chyba się rozwijam )
A w czwartek w godz 19-21 maja nam podłączyć telewizje i internet<yupi>
Wybraliśmy netie bo babka dała nam dobra ofertę
I gotować zaczynasz.. nie..niemożliwe..
A tak serio to gratuluję.. jeszcze dziecka nie ma a już takie zmiany fajnie
Mama7
Drugie usg za mna.
Mam nadzieję i trzymam kciuki żeby się nie potwierdziło nic złego. Jednak usg to tylko usg.. czasem przekłamuje obraz.
Z drugiej strony jeśli jest cień podejrzenia to dobrze to sprawdzić j być dobrze przygotowanym w sensie lepszego szpitala.
Na pewno trudno otrzymać takie wiadomości i jeszcze nie masz męża przy sobie.. ściskam ściskam i ściskam..
I gratuluję dziewczynki.. W końcu na 100%
KINDERBUENOO88
Zazdroszcze takiej sily do spaceru!
Ale co do netii to uwazajcie.. tez mamy netie i to co oni wyczyniaja to jest jakis smiech na sali. Od poczatku umowy co miesiac inna kwota na fakturze, pracownicy nie potrafia wyjasnic dlaczego, dodzwonic sie tam to tez trzeba miec cierpliwosc. Sami zmieniaja nam kanaly, mielismy wybrane pakiety(po dluzszych przebojach z nimi, bo tez nie chcieli nam pozwolic wybrac takiej ilosci jaka wybralismy przy podpisywaniu umowy tylko oczywiscie chcieli nam wcisnac wiecej), ostatnio wylaczyli nam wszystkie przyrodnicze a wrzucili sportowe..... ale nie mam sily juz do nich dzwonic. Czesto sie telewizja zacina.
Internet tez pozostawia wiele do zyczenia, wifi dziala jak chce i czesto maja awarie.
Kurczę, bo o UPC tez słyszałam podobne opinie chyba nie ma idealnej tv... a nie chcieliśmy brać nc+ bo talerz..
helenka_22
Czesc dziewczyny
My jeszcze pod lampami. Dziecko aniol- tfu tfu tfu
Śpi.je i sra [emoji8]
Nie płacze, lekko kwęka
Dziś mieliśmy laryngologa-byla dr do innych dzieci,ale że pediatra nas zna od 13 lat i pamięta moje starsze dziewczynki jak rodziłam [emoji43][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to i nas zaleciła obejrzeć.
Potem Aurora zaliczyła takiego młodego stazyste-padkudny blondyn że stalinowskim wąsem....- zabrał ją na USG główki i brzusia-wsxzystko ok [emoji3]
A stażysta był w szoku że dzidzia taka grzecznie tła na badaniu... [emoji16]
Jestem dobrej myśli, że jutro objedziemy do domku [emoji3]
My jeszcze pod lampami. Dziecko aniol- tfu tfu tfu
Śpi.je i sra [emoji8]
Nie płacze, lekko kwęka
Dziś mieliśmy laryngologa-byla dr do innych dzieci,ale że pediatra nas zna od 13 lat i pamięta moje starsze dziewczynki jak rodziłam [emoji43][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to i nas zaleciła obejrzeć.
Potem Aurora zaliczyła takiego młodego stazyste-padkudny blondyn że stalinowskim wąsem....- zabrał ją na USG główki i brzusia-wsxzystko ok [emoji3]
A stażysta był w szoku że dzidzia taka grzecznie tła na badaniu... [emoji16]
Jestem dobrej myśli, że jutro objedziemy do domku [emoji3]
reklama
KINDERBUENOO88
Ja też zaliczyłam Biedre ale duchota taka pot po dupie spływa
Ja ubrałam takie stringi stringowe ze w pewnym momencie musiałam się zastanowić czy ja rzeczywiście mam dziś gacie czy może nie ;p