reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dzis jakaś taka czuje się zjedzona , przerzuta i wypluta.

Próbowałam się wydepilować , po tej infekcji nic tam nie robiłam , bo się bałam , że coś podrażnie. I kurna na raty muszę. Mam jazdę , że pojadę zarośnięta na porodówkę [emoji23][emoji23][emoji23] a z tym brzuchem to tragedia przecież.

reklama
Oluchapoducha jestem jestem i nawet na bieżąco was czytam tylko nic nie pisze co średnio wygodnie z laktatorem w ręce.
Bolerioze u mnie była bo zrobiłam badania i igm wyszło ponad 200 a norma. do 16
Antybiotyk chyba zadziałał bo crp mi spadło z 95 na 4.65. ale to się okaże czy po paru latach się nie odezwie.
Z moja Kasia już coraz lepiej i w sumie jedyny nasz problem to to że sama nie chce jeść ani cycka ani butelki. Zaciągnie i dalej już nie ciumka. Wszystko prawie dostaje sondą. A ja pół dnia spędzam z laktatorem na cyckach i

Dziewczyny czy ktoras z was podawala dziecku w szpitalu wit. K dkustnie???? Pilnie, bo ja podalam i mam problem bo nie mam jak dalej suplementowac w takich dawkach jak mi kazali a dwa ze troche ulewal wodami plodowymi po kilku godzinach i czy cos sie moze stac dziecku?? Jestem zalamana tym bo boje sie ze bedzie mial jakis wylew czy nie wiem co. Jitro dzwonie do szpitala i jade tam bo nie wiem juz co mam robic
Wiem że personel szpitalny podaję wit k więc czemu sama zadecydowałas i dałaś? Mi pediatra ostatnio powiedziała że jak mały dostanie w szpitalu dawkę to w domu mam już nie poddawać tylko wit D3

reklama
Do góry