reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Taa... Bartek też się wyprowadzał. Posiedział na klatce z 10 minut i wrócił. To zapytałam czy po swoje rzeczy...
O nienawiści lub że jestem głupia bo coś nie pozwoliłam też było. Ale ja im to wypominam zaraz jak chcą po takim tekście coś ode mnie więc się chamują... nie opłaca im się.
I ja generalnie uwielbiam być matką ale czasem każdego szlag trafia i se musi trochę soli upuścić szczególnie przy zjeździe hormonów po ciąży.

Pomijając. Dziś w przychodni zaczepił mbie mocno przystojny młody tatuś. Pytał o Mikiego i co mój mąż na moje hormony w ciąży. I generalnie byłam w szoku... miła pogawędka z FACETEM O MACIERZYNSTWIE innym niż mąż i wizualnie oko odpoczęło ;)
Hehe lubię takie pogawędki z obcymi i nadododatek przystojnymi

reklama
A tak w ogóle nie śpię jejku oszaleje kiedyś obiecuję bo zasnęłam o 21 wkoncu ale już obudzona a w wakacje zasypialam po 1 w nocy ehhh oddycha się nadal ciężko, mam jakieś głupie sny, przez sen nuce piosenki więc już jakis debilizm mnie dopada, oprócz tego siku to zgaga wkurza najbardziej.....

Moi poszli grzecznie spać, budzik ustawiłam, jakieś żarcie do śniadaniowek kupiłam i jeszcze sztandar zrobiłam kartkę co gotuje na tydzień więc dziś bedziemy jeść pierogi z kefirem na szybko bo jadę z jedną do dermatolog, jutro plan rybka dorsz, ziemniaki i kapustą kiszona ale ta z Lidla z puszki jest pyszna, pojutrze zupa pomidorowa i naleśniki..... A wy jakie plany obiadowe dla tych naszych pilnie uczących się???? Teraz muszą jeść konkretnie aby wiedzą szkolna w głowie została.....

Chyba włączę tv

Hej dziewczyny.
Spać nie mogę odkąd wstałam na siku.

Wczoraj miałam jakieś nieregularne skurcze . Co 30 min. Potem 20. Poszłam spać , brzuch twardy , ból podbrzusza . Cały czas boli mnie krzyż i z dnia na dzień jest boleśniej. Rozrywa mi dosłownie dupsko.

Dobrze , że już bliżej niż dalej. [emoji123][emoji123][emoji123]
Eh... Mi się też brzuch napina, ale to jeszcze nie to. Nie mogę się doczekać, żeby coś ruszyło. Ja nie śpię, bo tu o 5 już nam mierzą temperaturę, ciśnienie, tętno dziecka, krew pobierają do badań itd.

I jeszcze ja do 29 września w dwupaku :D
Lekarz mój oddzwonił, i powiedział, że jak nie mam żadnych bóli ani nic to na spokojnie i hit- czop jest przereklamowany :D wiedziałam, że on tak zareaguje :D także czekam chyba na wizytę do przyszłego wtorku :))
To w ciąży z B. lekarz: naczytacie się o tych czopach i skąd wy wiecie co to po co i zaraz wszystkie rodzą

Wiem że personel szpitalny podaję wit k więc czemu sama zadecydowałas i dałaś? Mi pediatra ostatnio powiedziała że jak mały dostanie w szpitalu dawkę to w domu mam już nie poddawać tylko wit D3
Tylko przy domięśniowej nie suplementuje się w domu dlatego ja wybrałam ten rodzaj aplikacji. Jak mama wybiera doustną to musi podawać w domu sama.

reklama
Te nasze kochane dzieci mogą nas wykończyć, ale bez nich świat byłby beznadziejny..... Ehhh samo życie
A przede wszystkim nudny. Kiedyś z S. tak siedzieliśmy i myśleliśmy że gdyby nie dzieci to byśmy z nudów umarli i dawno się rozstali... Bo co praca dom praca dom i ew. rozrywki... nuda.

Do góry