reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hejka, jejku druga noc z rzędu że nie musiałam wstać na siusiu [emoji5] o tak i ta chwila spokoju kiedy będą w szkole i nie będzie słychać mamo jeść, mamo pić, mamo srać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pora wstać i wyprawić szarańcze do szkoły [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]

reklama
A tak w ogóle nie śpię jejku oszaleje kiedyś obiecuję bo zasnęłam o 21 wkoncu ale już obudzona a w wakacje zasypialam po 1 w nocy ehhh oddycha się nadal ciężko, mam jakieś głupie sny, przez sen nuce piosenki więc już jakis debilizm mnie dopada, oprócz tego siku to zgaga wkurza najbardziej.....

Moi poszli grzecznie spać, budzik ustawiłam, jakieś żarcie do śniadaniowek kupiłam i jeszcze sztandar zrobiłam kartkę co gotuje na tydzień więc dziś bedziemy jeść pierogi z kefirem na szybko bo jadę z jedną do dermatolog, jutro plan rybka dorsz, ziemniaki i kapustą kiszona ale ta z Lidla z puszki jest pyszna, pojutrze zupa pomidorowa i naleśniki..... A wy jakie plany obiadowe dla tych naszych pilnie uczących się???? Teraz muszą jeść konkretnie aby wiedzą szkolna w głowie została.....

Chyba włączę tv
To ja jak wstawałam wyspana dziś ledwo zwlekłam się z wyra!
Młodszy już prysznicuje. Starszy jeszcze kima. Plecaki spakowali wczoraj. Ubrania też im naszykowałam a stary zakupy zrobił kląc w żywy kamień że ja tego nie robię ( o 20:00 nie wychodzę bo kąpanie Miksona karmienie kolacja itepety) A po powrocie zastał go ten zbiorowy płacz ;) biedny :)

Hej dziewczyny.
Spać nie mogę odkąd wstałam na siku.

Wczoraj miałam jakieś nieregularne skurcze . Co 30 min. Potem 20. Poszłam spać , brzuch twardy , ból podbrzusza . Cały czas boli mnie krzyż i z dnia na dzień jest boleśniej. Rozrywa mi dosłownie dupsko.

Dobrze , że już bliżej niż dalej. [emoji123][emoji123][emoji123]
No rozkręci się szubciej niż myślisz zaprwne. :)

Hejka, jejku druga noc z rzędu że nie musiałam wstać na siusiu [emoji5] o tak i ta chwila spokoju kiedy będą w szkole i nie będzie słychać mamo jeść, mamo pić, mamo srać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pora wstać i wyprawić szarańcze do szkoły [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
I mamoooo on mnie bije on mi zabrał to nie ja to on.... JUUUUPI SZKOŁA

S: Mi to dziś w ogóle nie pasuje Kacpra odbierać. Znów czegoś (zlecenia) nie zrobię.
Ja: Rozmawialiśmy już o tym...
S: Nie to TY mówiłaś a JA słuchałem tylko...

Mój mąż robi mi dzień. :)

reklama
Ja na mojej pryczy szpitalnej przespalam nocke. Niewygodne to wyro ale nie slyszalam w nocy dzieciaczkow ani porodow ani innych halasow.
Ale juz o 5:20 ktos cos w kuchni robil, potem dzidzia plakala..
A mi sie snilo nad samym ranem ze mnie chlop zostawil po tej cesarce, zostawil mi tylko motor i tyle go widzialam.
I skurcz mnie obudzil wiec powedrowalam korytarzem na siusiu.

Temperatura i cisnienie 5:55 mierzone.
Ktg tez juz mialam 45 minut.
Przed sniadaniem to kluska spi wiec polozna po wczorajszych trzech stwierdzila ze "jak na pania to super ten zapis" :p

Popatrz jaki dobry chłop motor Ci zostawił ... a mógł zostawić z niczym :) mógł zostawić x5 lepiej

Do góry