Akurat stymulacja sutków/brodawek najbardziej przyspiesza poród. Nawet mnie podczas pobytu na porodowce kazały szarpaćGOJ mam nadzieję że pomoże bo nie chce mieć wywolywanego. [emoji22] zaznaczylam ze chce urodzić najpóźniej na następną sobotę. Bo już mam też dość
reklama
Sałata poprawia trawienie gdybyś po tym rogu obfitości miała problem z tymMoje wyniki sa idealne. Cisnienie mam niskie bo ja niskocisnieniowiec.
A potrafie na kubku kawy rano i 3 lykach wody po przebudzeniu przetrwac dzien.
Choc dzis wypilam juz litr wody z elektrolitami i drugi litr stoi uszykowany. Plus herbata do kolacji.
A apropos kolacji.
3 male kawalki chleba bialego, jeden malusi kawalek chleba ciemnego, kosteczka masla, duza lyzka stolowa czegos co nazwijmy umownie bylo paprykarzem i pol talerza salaty
Dziękuję. Niestety u mnie bylo ciężko wywolac, 2 razy oksy po 6 godzin, balonik, masaż szyjki. Wole seksTo trzymam kciuki [emoji110] [emoji4] mam nadzieję że coś się rozkręci [emoji6] bo wywołanie nie należy do przyjemności.
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Moje wyniki sa idealne. Cisnienie mam niskie bo ja niskocisnieniowiec.
A potrafie na kubku kawy rano i 3 lykach wody po przebudzeniu przetrwac dzien.
Choc dzis wypilam juz litr wody z elektrolitami i drugi litr stoi uszykowany. Plus herbata do kolacji.
A apropos kolacji.
3 male kawalki chleba bialego, jeden malusi kawalek chleba ciemnego, kosteczka masla, duza lyzka stolowa czegos co nazwijmy umownie bylo paprykarzem i pol talerza salaty
A teraz głupie pytanie.
Jaka to jest woda z elektrolitami?
kasiaczek89pl
Ja jutro mam cc. Podpisalam juz zgode
Trzymam kciuki
D
Deleted member 180961
Gość
Akurat stymulacja sutków/brodawek najbardziej przyspiesza poród. Nawet mnie podczas pobytu na porodowce kazały szarpać
Ide szarpać w takim razie [emoji1]
U mnie dzisiaj druga dwojka, a ostatnio jedna byla cudem, takze łudzę sie, ze faktycznie moze cos u mnie rusza.
Mlody juz czasem tak napiera głową, ze az mnie zgina [emoji33]
Chcialabym w ten weekend urodzic[emoji5]
AgulaK82
Jejku Chloe.Chloe super ale nie panikuj, będzie dobrze [emoji8]Trzymam kciuki aby wszystko się udało, może nie taki diabeł straszny jak go malują [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Ja jutro mam cc. Podpisalam juz zgode
Mama7
Ja juz po badaniach.
Mocz, krew, wymaz z nosa i ginekologiczne.
Kluska poprzecznie
KTG dwa razy dziennie.
Jutro usg z rana.
Termin na cersarke 11/12 wrzesien
O ile sie nie przekreci sama to 10 mam sie stawic do szpitala i wyjde juz z mala.
Super. To się nazywa konkretnie
AgulaK82
Wiecie co, byłam na ploteczkach u koleżanki, tak sobie rozmawiamy jak to przechodzę tę ciąże bo ona widziała jak przechodziłam z chłopakami i jakoś takiej mega ekscytacji nie widziała a tu widzi że aż promienieje, jak zaczęłam się śmiać[emoji23][emoji23] Jeżeli o ciąże to jest ona jak dla mnie najgorsza bo od początku daje mi w kość [emoji39]
A to jej piesek Tofik, tak słodko leżał mi na brzuchu że musiałam uwiecznić [emoji16]
Seremida fajnie że już dobrze się czujesz [emoji5] I super że mogliście iść na spacerek, też już nie mogę się doczekać kiedy urodze i pójdę na swoją wioche[emoji39] Mam nadzieję że pogoda dopisze jeszcze [emoji6]
A to jej piesek Tofik, tak słodko leżał mi na brzuchu że musiałam uwiecznić [emoji16]
Seremida fajnie że już dobrze się czujesz [emoji5] I super że mogliście iść na spacerek, też już nie mogę się doczekać kiedy urodze i pójdę na swoją wioche[emoji39] Mam nadzieję że pogoda dopisze jeszcze [emoji6]
Załączniki
reklama