reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moje wyniki sa idealne. Cisnienie mam niskie bo ja niskocisnieniowiec.
A potrafie na kubku kawy rano i 3 lykach wody po przebudzeniu przetrwac dzien.
Choc dzis wypilam juz litr wody z elektrolitami i drugi litr stoi uszykowany. Plus herbata do kolacji.

A apropos kolacji.
3 male kawalki chleba bialego, jeden malusi kawalek chleba ciemnego, kosteczka masla, duza lyzka stolowa czegos co nazwijmy umownie bylo paprykarzem i pol talerza salaty :D
Sałata poprawia trawienie ;) gdybyś po tym rogu obfitości miała problem z tym ;)

Moje wyniki sa idealne. Cisnienie mam niskie bo ja niskocisnieniowiec.
A potrafie na kubku kawy rano i 3 lykach wody po przebudzeniu przetrwac dzien.
Choc dzis wypilam juz litr wody z elektrolitami i drugi litr stoi uszykowany. Plus herbata do kolacji.

A apropos kolacji.
3 male kawalki chleba bialego, jeden malusi kawalek chleba ciemnego, kosteczka masla, duza lyzka stolowa czegos co nazwijmy umownie bylo paprykarzem i pol talerza salaty :D

A teraz głupie pytanie.
Jaka to jest woda z elektrolitami?

Akurat stymulacja sutków/brodawek najbardziej przyspiesza poród. Nawet mnie podczas pobytu na porodowce kazały szarpać ;)

Ide szarpać w takim razie [emoji1]
U mnie dzisiaj druga dwojka, a ostatnio jedna byla cudem, takze łudzę sie, ze faktycznie moze cos u mnie rusza.
Mlody juz czasem tak napiera głową, ze az mnie zgina [emoji33]
Chcialabym w ten weekend urodzic[emoji5]

Wiecie co, byłam na ploteczkach u koleżanki, tak sobie rozmawiamy jak to przechodzę tę ciąże bo ona widziała jak przechodziłam z chłopakami i jakoś takiej mega ekscytacji nie widziała a tu widzi że aż promienieje, jak zaczęłam się śmiać[emoji23][emoji23] Jeżeli o ciąże to jest ona jak dla mnie najgorsza bo od początku daje mi w kość [emoji39]
A to jej piesek Tofik, tak słodko leżał mi na brzuchu że musiałam uwiecznić [emoji16]
Seremida fajnie że już dobrze się czujesz [emoji5] I super że mogliście iść na spacerek, też już nie mogę się doczekać kiedy urodze i pójdę na swoją wioche[emoji39] Mam nadzieję że pogoda dopisze jeszcze [emoji6]
IMG_20180903_171453.jpg
IMG_20180903_171511.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_171453.jpg
    IMG_20180903_171453.jpg
    106,3 KB · Wyświetleń: 376
  • IMG_20180903_171511.jpg
    IMG_20180903_171511.jpg
    99,7 KB · Wyświetleń: 379
reklama
Do góry