reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moje wyniki sa idealne. Cisnienie mam niskie bo ja niskocisnieniowiec.
A potrafie na kubku kawy rano i 3 lykach wody po przebudzeniu przetrwac dzien.
Choc dzis wypilam juz litr wody z elektrolitami i drugi litr stoi uszykowany. Plus herbata do kolacji.

A apropos kolacji.
3 male kawalki chleba bialego, jeden malusi kawalek chleba ciemnego, kosteczka masla, duza lyzka stolowa czegos co nazwijmy umownie bylo paprykarzem i pol talerza salaty :D
Sałata poprawia trawienie ;) gdybyś po tym rogu obfitości miała problem z tym ;)

Moje wyniki sa idealne. Cisnienie mam niskie bo ja niskocisnieniowiec.
A potrafie na kubku kawy rano i 3 lykach wody po przebudzeniu przetrwac dzien.
Choc dzis wypilam juz litr wody z elektrolitami i drugi litr stoi uszykowany. Plus herbata do kolacji.

A apropos kolacji.
3 male kawalki chleba bialego, jeden malusi kawalek chleba ciemnego, kosteczka masla, duza lyzka stolowa czegos co nazwijmy umownie bylo paprykarzem i pol talerza salaty :D

A teraz głupie pytanie.
Jaka to jest woda z elektrolitami?

Akurat stymulacja sutków/brodawek najbardziej przyspiesza poród. Nawet mnie podczas pobytu na porodowce kazały szarpać ;)

Ide szarpać w takim razie [emoji1]
U mnie dzisiaj druga dwojka, a ostatnio jedna byla cudem, takze łudzę sie, ze faktycznie moze cos u mnie rusza.
Mlody juz czasem tak napiera głową, ze az mnie zgina [emoji33]
Chcialabym w ten weekend urodzic[emoji5]

Wiecie co, byłam na ploteczkach u koleżanki, tak sobie rozmawiamy jak to przechodzę tę ciąże bo ona widziała jak przechodziłam z chłopakami i jakoś takiej mega ekscytacji nie widziała a tu widzi że aż promienieje, jak zaczęłam się śmiać[emoji23][emoji23] Jeżeli o ciąże to jest ona jak dla mnie najgorsza bo od początku daje mi w kość [emoji39]
A to jej piesek Tofik, tak słodko leżał mi na brzuchu że musiałam uwiecznić [emoji16]
Seremida fajnie że już dobrze się czujesz [emoji5] I super że mogliście iść na spacerek, też już nie mogę się doczekać kiedy urodze i pójdę na swoją wioche[emoji39] Mam nadzieję że pogoda dopisze jeszcze [emoji6]
IMG_20180903_171453.jpg
IMG_20180903_171511.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_171453.jpg
    IMG_20180903_171453.jpg
    106,3 KB · Wyświetleń: 380
  • IMG_20180903_171511.jpg
    IMG_20180903_171511.jpg
    99,7 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Do góry