Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja jutro mam cc. Podpisalam juz zgode
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro mam cc. Podpisalam juz zgode
A babeczka właśnie się dziwiła, że już urodziłam, a ostatnio mnie z brzuchem widziała i że cichutko jest Mała, bo nie słychać płaczu.Seremida pewnie sąsiedzi zagaduja, do wózka zaglądają? dobrze się czujesz po cc? Rana boli czy już nie ? Przy zalatwianiu się czuć jakiś ból czy nie ?
Nie, nie wiem, pomiedzy 9 a 13. Mam nadzieje dowiedziec sie cos wiecej od lekarza na obchodzie wieczornym. Moze chociaz zna godzine.Chloe trzymam kciuki! Wiadomo o której cc?
1seksDziewczyny ja właśnie wróciłam od położnej i cisza nie ma rozwarcia w ogóle nie wiem czy to normalne jak jestem 5 dni od daty porodu ? Czy jest szansa że się jeszcze rozkręci? Jak robić to rozwarcie [emoji16] cholera nie chciałabym mieć wywolywanego porodu . Co robić?
Schody mam w domu , stres miałam wczoraj A sexu to nie mam ochoty cholera nimi ale muszę zrobić. [emoji6] Dzięki martabunia A jak u Ciebie akcja ? Pomogły na rozwarcie ?1seks
2schody
3stres
[emoji16][emoji16][emoji16]