majapszczolka242
Fanka BB :)
Chodziła już rok temu czy pierwszy rok?Bajdelka odkąd wkrajam plasterek imbiru do herbaty nie mam zgagi. Odprowadziłam córkę do przedszkola, o dziwo nie płakałam ani ja ani ona!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodziła już rok temu czy pierwszy rok?Bajdelka odkąd wkrajam plasterek imbiru do herbaty nie mam zgagi. Odprowadziłam córkę do przedszkola, o dziwo nie płakałam ani ja ani ona!
Po tym jak mnie wczoraj wypuscili ze szpitala czuje sie jak nowo narodzona..
Goj mój termin to miał być 15 września i jest jeszcze realny.
U nas rozpoczęcie na 11.30,
ale potem mam iść na kontrolne ktg na 14 i umówiona wizyta u gin na 16.20. W sumie ta wizyta bez sensu bo wczoraj wszystko mi zbadali włącznie z morfologią i crp.
Ale chyba pójdę do gin i umowię się z nią na rodzenie po terminie
Nie czuje dziś żadnych bólu, ani skurczów jakie to fajne..
Gosiu fajnie że u ciebie wszystko się układa. Miki tydzień, czyli Michałek już 2 to będą miesiąc starsi od swojej koleżanki z bemowa
Dziewczyny i brzuszki dużo zdrówka i zrealizowanych planów
Dobre to. Jak nie zapomnę to zwinę mamie wachlarz z szafy, bo widziałam ostatnio jakiś tam wśród pamiątek z wakacji. A potem na sali porodowej będe na zmianę wyć z bólu i rżeć ze śmiechu jak S. będzie mi wachlowałA i jeszcze miałam pisać!
Przy porodzie mega pomógł mi wachlarz.
Mój A. stal i mi wachlowal nad twarzą no i nie wiem czemu ale skupiając się na tym podmuchu jakoś mniej odczuwałam ból, albo po prostu efekt placebo.
Cokolwiek by to nie było, zadziałało!
Każde dziecko spada z wagi urodzeniowej. U nas 7 lat temu było ważne aby chociaż odrobinę ruszyło w goreCiężko mi was nadrobić bo mały ciągle wisi na cycu .
U nas jedzenie też bez szału , wczoraj na obiad mięso było tak twarde że nie dało się wbić widelca , wodniste ziemniaki i kleks ze szpinaku . Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia .
Mały niestety spadł z wagi więc wizja dzisiejszego wyjścia do domu się oddala . A pogoda idealna na wyjście ze szpitala
A dzisiaj przyszła babeczka z noworodków i dostałam opierdziel za jedzenie nektarynki bo stwierdziła że od owoców pestkowych małego będzie bolał brzuszek .
Tutaj co zmiana to przychodzi ktoś inny i każdy mówi coś innego .
Aż się zastanowiłam czy aby na pewno dobrze robię jedząc tą brzoskwinię . Ale zjadłam i mały ma się dobrzeO matko jakie średniowiecze. Jedz na zdrowie
Dzień dobry dziewczyny
To nie ma się co sugerować , ja na wizycie 2 tyg temu lekarz mówił że waży 3300 i że do porodu koło 4 , a urodził się 3250Tydzień temu 3800 , więc może być ok 4 kg. Plus / minus jakiś błąd. Obecnie 39 tydzień skończony
Ale już mnie ta waga nie przeraża.
Ja tylko ten gaz ale i tak nie czułam większej różnicy . U nas zzo tylko on pon do pt i to od 7-15Cześć dziewczyny miałam was pytać czy ,któraś z Was przy obecnym porodzie miała znieczulenie ZZO?
U mnie akurat wyszło tak, że 30.09 byłam na usg kontrolnym . Lekarz stwierdził, że synek waży ok 2680. Tego samego dnia miałam ta akcje z silnymi bólami brzucha, oprócz tego wyleciało ze mnie coś brunatnego. Pojechałam na Ip ale zrobili mi tylko ktg. Następnego dnia stwierdziłam, że podjadę kontrolnie na usg do innego lekarza żeby zobaczył czy lozysko się czasem nie odkleja. Okazało się, że wszystko ok ale do czego zmierzam. Lekarz stwierdzil, ze mlody waży już 3kg. Także wyszło na to, że w jeden dzień przybrał 320 g [emoji6]raczej nierealne, także chyba serio nie ma co się kierować waga z usgTydzień temu 3800 , więc może być ok 4 kg. Plus / minus jakiś błąd. Obecnie 39 tydzień skończony
Ale już mnie ta waga nie przeraża.
A tak jak byś miała wybór to byś się zgodziła?Ja tylko ten gaz ale i tak nie czułam większej różnicy . U nas zzo tylko on pon do pt i to od 7-15