AgulaK82
Fanka BB :)
Fajni przystojniacy [emoji16] cała trójka [emoji6][emoji6][emoji6]Zobacz załącznik 894244 Moi mężczyźni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajni przystojniacy [emoji16] cała trójka [emoji6][emoji6][emoji6]Zobacz załącznik 894244 Moi mężczyźni
No to już wiesz na czym stoisz a mała uparta że nie chce się przekręcić w dół [emoji6]Ja juz po badaniach.
Mocz, krew, wymaz z nosa i ginekologiczne.
Kluska poprzecznie
KTG dwa razy dziennie.
Jutro usg z rana.
Termin na cersarke 11/12 wrzesien
O ile sie nie przekreci sama to 10 mam sie stawic do szpitala i wyjde juz z mala.
Dzielna dziewczynaMajapszczolka pierwszy rok.
Kochana nic mylnego, owszem odejście czopu jest w jakimś stopniu oznaką zbliżającego się porodu ale to może nastąpić nawet za 2 tygodnie a może i jutro, ale nie znaczy że nie można uprawiać seksu więc jak tylko macie ochotę to śmiało [emoji5]U mnie od wczorajszego chyba czopa cisza . Chce zadzwonić do lekarza, zapytać czy da radę zrobić wizytę w tym tyg, bo mam dopiero w przyszłym 11 września. Bo chyba jak czop odejdzie to nie można współżyć i niech zerknie, czy tam się coś otwiera ?
Mój S.sie trochę przestraszył ;D mówi, ale to najpierw wody muszą Ci odejść i dopiero, nie ja mówię, że nie zawsze są wody, a on, no jak to , położna mówiła, że po wodach do szpitala
Mieliśmy wczoraj mieć zdjęcia..fotograf o 9 rano odwołał, a mieliśmy mieć na 10, specjalnie wstaliśmy w niedziele o 7, żeby się wyrobić :/ napisałam do innej babki i mamy termin na 10 września, w studio, może nie urodzę
Wczoraj byliśmy u bratowej mojego S.na urodzinach, wszyscy pytania, kiedy rodzę itd.denerwujące to trochę, przecież mam jeszcze czas :-)
Czytałam właśnie, że nie można, bo niby jak odejdzie ten czop to znika ta bariera ochronna dla dzidziusia? Czekam, aż lekarz oddzwoni, bo nie odbierał. Wiem, że z tym czopem to wielka niewiadomo, tymbardziej, że mój był bez żadnej krwi itd.Kochana nic mylnego, owszem odejście czopu jest w jakimś stopniu oznaką zbliżającego się porodu ale to może nastąpić nawet za 2 tygodnie a może i jutro, ale nie znaczy że nie można uprawiać seksu więc jak tylko macie ochotę to śmiało [emoji5]
No owszem znika ta bariera ochronna ale to nie znaczy że przy seksie z mężem złapiesz infekcje bo w takim razie nie powinnaś korzystać z publicznych toalet bo też ryzyko [emoji6] nawet w domu toalety nie są na 100% czyste [emoji6]Czytałam właśnie, że nie można, bo niby jak odejdzie ten czop to znika ta bariera ochronna dla dzidziusia? Czekam, aż lekarz oddzwoni, bo nie odbierał. Wiem, że z tym czopem to wielka niewiadomo, tymbardziej, że mój był bez żadnej krwi itd.
A tak jak byś miała wybór to byś się zgodziła?
Do planowych zabiegów często pobierają wymaz z nosa/pachwiny na MRSA, czyli gronkowca.No to już wiesz na czym stoisz a mała uparta że nie chce się przekręcić w dół [emoji6]
Wymaz z nosa? Ja pierwsze słyszę...