reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Uważaj na siebie! Ja nie biegam jeszcze spaceruję ale mi też krzyż nie pozwala na harce... Muszę wybrać się na masaż terapeutyczny... znów...
No muszę. Bo się pospieszyłem .

Wgl mamuśki gadali wam w szpitalu o tym mięśniu poprzecznym brzucha.
Mi ten fizjoterapeuta gadał jak już mnie masował. Że trzeba go ćwiczyć i pilnować czy się Kresa nie rozeszła.

reklama
Współczuję.
My mamy oba rozpoczęcia na 10:00
Ja z Bartkiem i Mikim idę to po skoczę małego zapisać do przychodni. A w ogóle gdzieś posiałam portfel... muszę mu GPSa zamontować.
Wczoraj kupiłam w PEPCO jedyne 2 ciuchy na 56 dla Miksona. Kapcie. Gacie. Scary chłopakom i.... 150 zeta poooooszło. Stary się wk..wił że tak lekką ręką pół jego dniówki wydałam. Ale k..a! To było nie lekką ręką bo mnie przy kasie zatkało i nerwy miałam ze 3h jeszcze. Tyle kasy na kilka rzeczy dosłownie...
Ja same buty wczoraj dla córek baleriny i skórzane na jesień razem 356zl wiec sory powiedz mężowi że takie ceny są co on w innym świecie żyje?

Jestem cały czas w kontakcie z położna. Teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość. Stwierdziła ,że mała chce wyjść , tylko wszystko zależy od szyjki. Mam brać gorące prysznice .
U mnie już po półgodzinnej sielance prysznicowej rozwarcie z 3 do 6 się zrobiło. Więc próbuj jak najwięcej . Pół godziny prysznic później pochodzić z pół godziny i znowu ciepły prysznic.
Może pomoże Malutkiej i Tobie przyspieszyć spotkanie? :tak:

Ja same buty wczoraj dla córek baleriny i skórzane na jesień razem 356zl wiec sory powiedz mężowi że takie ceny są co on w innym świecie żyje?
Moja mama załatwiła tak za młodu mojego tatę, bo też narzekał ,że wydaje pieniądze lekko.

Napisała mu całą listę : spożywka., Pieluchy , opłaty i kazlaa mu wziasc jakieś marne grosze.

Wrócił ze sklepu , zrobił jej awanturę ,że się wstydu najadł [emoji16][emoji16][emoji16]
Ale więcej jej nie wypomniał ile wydaje.

reklama
Do góry