reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Może jeszcze te podkłady na sedes?

U mnie drugie ktg idealne. Wyszły jakieś skurcze do 60. Ale może że 2. Szyjka na 2cm i 1 palec. Czyli nie rodzę na ta chwilę. Ilosc wod i przepływy ok. Pustki na na żelaznej.
Wróciłam do domu. Dobranoc
Nie głupie z tymi podkladami na sedes. zapamietam. ręczniki biore bo a to ręce na szybko wytrzeć a to się rozleje a to wytrzeć kubek itp. bez ręcznika nie ma życia:D

reklama
Ciężko mi was nadrobić bo mały ciągle wisi na cycu .
U nas jedzenie też bez szału , wczoraj na obiad mięso było tak twarde że nie dało się wbić widelca , wodniste ziemniaki i kleks ze szpinaku . Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia .

Mały niestety spadł z wagi więc wizja dzisiejszego wyjścia do domu się oddala . A pogoda idealna na wyjście ze szpitala :)
A dzisiaj przyszła babeczka z noworodków i dostałam opierdziel za jedzenie nektarynki bo stwierdziła że od owoców pestkowych małego będzie bolał brzuszek .
Tutaj co zmiana to przychodzi ktoś inny i każdy mówi coś innego .

Jestem cały czas w kontakcie z położna. Teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość. Stwierdziła ,że mała chce wyjść , tylko wszystko zależy od szyjki. Mam brać gorące prysznice .
Życzę Ci jak najszybszego porodu . A mała ile już waży ? Pewnie gdzieś pisałaś ale może mi umknęło .

Ciężko mi was nadrobić bo mały ciągle wisi na cycu .
U nas jedzenie też bez szału , wczoraj na obiad mięso było tak twarde że nie dało się wbić widelca , wodniste ziemniaki i kleks ze szpinaku . Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia .

Mały niestety spadł z wagi więc wizja dzisiejszego wyjścia do domu się oddala . A pogoda idealna na wyjście ze szpitala :)
A dzisiaj przyszła babeczka z noworodków i dostałam opierdziel za jedzenie nektarynki bo stwierdziła że od owoców pestkowych małego będzie bolał brzuszek .
Tutaj co zmiana to przychodzi ktoś inny i każdy mówi coś innego .
O matko jakie średniowiecze. Jedz na zdrowie ;)

Dzień dobry dziewczyny :)

Hej! Jak dziś? Trzymam kciuki za Was, oby dziś do domku :)
Na razie czekamy na wyniki bilirubiny z krwi i na to co powie neonatolog. Nie wiem, czy w ogóle jest nadzieja na wyjście dzisiaj...

Śniadanko szpitalne. Je narzekam ;)
IMG_20180903_083115.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_083115.jpg
    IMG_20180903_083115.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 419
reklama
Do góry