reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na IP bylam o 8:00 a o 8:30 na sali juz.
KTG zrobili od razu.
Oczywiscie kluska pelna aktywnosc wiec zlapac serduszko to wyczyn. Zamiast 20 minut to 40.
W koncu na prawym boku lezalam i spelnilo kryteria.
Lekarz byl ale mialam ktg wiec przyjdzie pozniej. Bo jeszcze ani wywiadu ani badania nie bylo.
Sala trzyosobowa. Sama leze.
Lazienka na korytarzu a na sali o zgrozo jedno jedyne gniazdko!
Wiec ktoras tam pisala o przedluzaczu. Nie glupie ;)
Kubeczek dostalam ale narazie czeka na wene
Ja pisałam o przedłużaczu [emoji6] no ja właśnie też miałam jeden jak leżałam w czerwcu to ciężko było a na sali było nas 3[emoji16]
I rok szkolny uważam za rozpoczęty [emoji12]
Brzuch nadal twardnieje a przy chodzeniu masakra [emoji29] a pęcherz mam non stop uciśniety przez małą [emoji16]

reklama
Każde dziecko spada z wagi urodzeniowej. U nas 7 lat temu było ważne aby chociaż odrobinę ruszyło w gore:)
Smiechowe z tą nektarynką. Mam nadzieję że jak nie dziś to jutro wyjdziecie..
Ja też mam nadzieję że już jutro wyjdziemy :) przystawiam do piersi tak często jak się da więc mam nadzieję że będzie okej :)

20180903_093103.jpg
Moi mężczyźni

Załączniki

• 20180903_093103.jpg
    20180903_093103.jpg
    1 003,2 KB · Wyświetleń: 450
reklama
Do góry