majapszczolka242
Fanka BB :)
@GoJ i @helenka_22 trzymajcie się tam... Mam nadzieję że baby blues szybko minie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze coś się zaczyna...A ja znów puchne , stopy i dłonie. Miałam wziasc klapki do szpitala i nie wezmę , bomstopa nie wchodzi (( . Dziś hormony tak mi dały popalić od śmiechu w krzyk i płacz. Brzusio boli , trochę jak na @.
Ale mi smaka narobiłaś [emoji16]Ale napisałyscie!!!! Dzień udany ale padam na pysk, boxer ciągnie zmęczenie straszne zaraz was poczytam a w foto macie tort i bankietowki dla naszych córek o jeden z prezentów od kolegi ale bardzo mi się podoba
Nie.. niemożliwe..Mam baby bluesa...
Za którymś razem to już będzie ostatnie spuchnięcie w tej ciąży może nawet już terazA ja znów puchne , stopy i dłonie. Miałam wziasc klapki do szpitala i nie wezmę , bomstopa nie wchodzi (( . Dziś hormony tak mi dały popalić od śmiechu w krzyk i płacz. Brzusio boli , trochę jak na @.
Może rzeczywiście coś zaczyna się dziać[emoji4]A ja znów puchne , stopy i dłonie. Miałam wziasc klapki do szpitala i nie wezmę , bomstopa nie wchodzi (( . Dziś hormony tak mi dały popalić od śmiechu w krzyk i płacz. Brzusio boli , trochę jak na @.
To ja trzymam kciuki [emoji16]Dziewczynki ja nie mam nic przeciwko [emoji16] , ale nie nakręcam się już
Hormony też tak będziesz miałaDziewczyny A czemu tak jest?