reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Mama7 jak samopoczucie ?
Dziękuję. Dzisiaj lepiej. Przepakowalam torbę w walizkę, upralam wnętrze i zewnątrz wózka. I najważniejsze pogodziłam się z mężem.. bo już 2 dni bokiem do siebie chodziliśmy.. Z ostatniego naszego "godzenia" zaszłam w ciążę..
Zakupy, trochę sprzątania, pranie, nie prasuję od 3 tygodni.. tylko co MUSZE..I dzień minął.

Dziewczyny co urodziły, mam pytanie o 1 i 2 po porodzie.. zwłaszcza sn.. jak wam poszło i w której dobie? Brałyscie te czopki?

Adell cudowny syneczek.. super że masz za sobą..

Goj ale sie uwinekas z tym kikutkiem .. jesteś mistrzynią pod każdym względem.

Ania wyłaź z tego szpitala..

Ja czekam do 9minimum.. czyli jeszcze tydzień.. choć nie powiem że ta pogoda zachęcająca.. A nim ja urodze to już będzie 15- 20 na spacerki..

Trzymajcie się cieplutko i którą następna?

Dziękuję. Dzisiaj lepiej. Przepakowalam torbę w walizkę, upralam wnętrze i zewnątrz wózka. I najważniejsze pogodziłam się z mężem.. bo już 2 dni bokiem do siebie chodziliśmy.. Z ostatniego naszego "godzenia" zaszłam w ciążę..
Zakupy, trochę sprzątania, pranie, nie prasuję od 3 tygodni.. tylko co MUSZE..I dzień minął.

Dziewczyny co urodziły, mam pytanie o 1 i 2 po porodzie.. zwłaszcza sn.. jak wam poszło i w której dobie? Brałyscie te czopki?

Adell cudowny syneczek.. super że masz za sobą..

Goj ale sie uwinekas z tym kikutkiem .. jesteś mistrzynią pod każdym względem.

Ania wyłaź z tego szpitala..

Ja czekam do 9minimum.. czyli jeszcze tydzień.. choć nie powiem że ta pogoda zachęcająca.. A nim ja urodze to już będzie 15- 20 na spacerki..

Trzymajcie się cieplutko i którą następna?
1 dwie godziny po porodzie. 2 jakoś 6h po... bez czopków i takich tam..

A widzisz bo z tym kikutem znów po swojemu robiłam...

reklama
Do góry