No na pewno jakby nie patrzyłSama nie wiem co to... ale chyba tak.
Cos mam przeczucie ze blizej niz dalej.
reklama
Weź... wymiona mam jak krowa dojna... kolejny wydatek... stanik...Cycek większy niż głowa tylko uśmiechnij się gosia
Mama7
Fanka BB :)
Dziękuję. Dzisiaj lepiej. Przepakowalam torbę w walizkę, upralam wnętrze i zewnątrz wózka. I najważniejsze pogodziłam się z mężem.. bo już 2 dni bokiem do siebie chodziliśmy.. Z ostatniego naszego "godzenia" zaszłam w ciążę..@Mama7 jak samopoczucie ?
Zakupy, trochę sprzątania, pranie, nie prasuję od 3 tygodni.. tylko co MUSZE..I dzień minął.
Dziewczyny co urodziły, mam pytanie o 1 i 2 po porodzie.. zwłaszcza sn.. jak wam poszło i w której dobie? Brałyscie te czopki?
Adell cudowny syneczek.. super że masz za sobą..
Goj ale sie uwinekas z tym kikutkiem .. jesteś mistrzynią pod każdym względem.
Ania wyłaź z tego szpitala..
Ja czekam do 9minimum.. czyli jeszcze tydzień.. choć nie powiem że ta pogoda zachęcająca.. A nim ja urodze to już będzie 15- 20 na spacerki..
Trzymajcie się cieplutko i którą następna?
1 dwie godziny po porodzie. 2 jakoś 6h po... bez czopków i takich tam..Dziękuję. Dzisiaj lepiej. Przepakowalam torbę w walizkę, upralam wnętrze i zewnątrz wózka. I najważniejsze pogodziłam się z mężem.. bo już 2 dni bokiem do siebie chodziliśmy.. Z ostatniego naszego "godzenia" zaszłam w ciążę..
Zakupy, trochę sprzątania, pranie, nie prasuję od 3 tygodni.. tylko co MUSZE..I dzień minął.
Dziewczyny co urodziły, mam pytanie o 1 i 2 po porodzie.. zwłaszcza sn.. jak wam poszło i w której dobie? Brałyscie te czopki?
Adell cudowny syneczek.. super że masz za sobą..
Goj ale sie uwinekas z tym kikutkiem .. jesteś mistrzynią pod każdym względem.
Ania wyłaź z tego szpitala..
Ja czekam do 9minimum.. czyli jeszcze tydzień.. choć nie powiem że ta pogoda zachęcająca.. A nim ja urodze to już będzie 15- 20 na spacerki..
Trzymajcie się cieplutko i którą następna?
A widzisz bo z tym kikutem znów po swojemu robiłam...
Ja miałam 1 leginsy co pasowały i tak to dwie kiecki...Co do ubrań to ja chodzę wyłącznie w sukienkach, bo reszta mnie uciska..
Mama7
Fanka BB :)
I tak najlepiej, jak widać..1 dwie godziny po porodzie. 2 jakoś 6h po... bez czopków i takich tam..
A widzisz bo z tym kikutem znów po swojemu robiłam...
Dzięki za odp
Spoko.I tak najlepiej, jak widać..
Dzięki za odp
Się polecam
reklama